BunnyCukino
Fanka BB :)
jesli chodzi o siase to w pierwszej ciazy to mialam jeszcze sporo przed zajsciem niestety skutek uboczny po hormanach natomiast teraznie mam jeszcze nic ale dopiero od pol do miesiaca stracilam pokarm po starszym syniu bo choc syn przestal jesc w styczniu to ja w dalszym ciagu mialam laktacje przez tyle miesiecy:-( musze przyznac ze bylam bardzo dojna krowka mogaca wykarmic 2lub 3 dzieciakow i mam nadzieje ze i teraz sie to powturzy
a do diety teraz w ciazy polecam jesc czesciej i mniej czyli o 8 serek wiejski o 10 jablko o 12 pol miseczki zupy a na drugie jedna galka kartofli i kotlet lub rybka a do tego duza ilosc surowki z kapusty kiszonej, ok 15 jakas przekaska a o17-18 gora 2 kanapeczki z chuda wedlina ma razowym chlebie i ogorek kiszony. tu chodzi o redukcje weglowodanow za pomoca kwasnych dodaktow
milego dnia mamuski
a do diety teraz w ciazy polecam jesc czesciej i mniej czyli o 8 serek wiejski o 10 jablko o 12 pol miseczki zupy a na drugie jedna galka kartofli i kotlet lub rybka a do tego duza ilosc surowki z kapusty kiszonej, ok 15 jakas przekaska a o17-18 gora 2 kanapeczki z chuda wedlina ma razowym chlebie i ogorek kiszony. tu chodzi o redukcje weglowodanow za pomoca kwasnych dodaktow
milego dnia mamuski

i potem jeszcze 3 miesiace sciagalam ale teraz mam nadzieje ze pokarmie chociaz do 10 miesiecy
Ja teraz też siedzę w domu z synem już drugi tydzień, bo jest znowu chory i chyba zwariuję. Nie mam chwili dla siebie i też słyszę takie teksty, jak napisałaś - mamooooo...!!! kupa, jeść, spójrz co zrobiłem, a co to, pić, a co robisz, a zobacz tutaj... ciągle gada, naprawdę;-) nie mogę się doczekać, kiedy wróci do przedszkola, chodzi tylko na 5 godzin, ale w domu jest wtedy taki spokój:-) nawet kiedy tu piszę, to mały obok mnie ogląda jakieś książeczki i cały czas do mnie mówi, ja tylko przytakuję
ale niezmiernie mnie to irytuje, chwili przerwy nie ma.
chciałabym mieć to już z głowy.....Miłego dnia nie martwcie się tak o swoje wagi ja mam 178 cm wzrostu i ważę 73 kg głowa do góry jak komuś coś nie pasuje to niech patrzą na siebie nie lubie jak ktoś komentuje ale ty masz biust, albo Paweł(maż) ma się do czego przytulić wrrrrrr teraz już mi łatwiej bo potrafię odpowiedzieć coś w stylu przynajmniej mnie nie szuka pod kołdrą jak ciebie twój mąż, ale kiedyś przemilczałam. Z wiekiem wszystko przychodzi:-):-):-)