reklama

Mamy listopad 2013

ursula no to mamy podobne mamuśki :) moja też oburzona że M jeść nie podaję, powinnam pewnie też w zębach kapcie przy drzwiach podawać ;)
rojku :) mnie też M golił :) i strasznie się mu to podobało :D
melonowa -10kg ? szok! ja też tak chcę! dzięki za karty!
akaiah ale ten Twój M jest super ! :) a czas faktycznie leci, dziś o tym samym myślałam :)
MagdaPoznań no widzisz jak M o Ciebie dba? :) miałabyś za mało seksu i brudne plecy ;)
Madzinka to Ty już koniec 3 trymestru masz ? ;)
Kinga dobrze że jest lepiej, trzymam kciuki. Może lekarz coś już wypatrzy :)

a na tym kalkulatorze wyszło mi że synek powinien być dziewczynką a teraz będzie chłopak :D

Ostatnia edycja:
reklama
Z kalkulatora wychodzi dziewczynka :) mam nadzieję, że w sobotę na wizycie już się dowiemy :-) ten kalkulator mało trafny ja miałam być chłopcem, a jeden z moich braci dziewczynką :-p:-)

mowicie o goleniu to ja sama w pierwszej ciazy golilam nogi bo pomimo duzego brzucha moglam zlozyc sie jak scyzoryk aby je ogolic gorzej bylo z bikini wiec maz to robil na poczatku sie bal ale sie nauczyl a jesli chodzi o kapiele to myprawie zawsze razem w wanie najpiers lezymy pol godzimy a potem sie nawzajem myjemy

w kalkulatorze wyszedl chlopiec zobaczymy czy sie spelni bo wczesniejszy tez wyszedl chlopiec wiec sie zgadza

Rojku mój M tez mnie goli , a co do lachona hehe to chyba z wieloryba się nie da zrobic ;p
marys25 najsmieszniejsze jest ze ja nie widze tych utraconych kilogramow bo brzuch mi rosnie hehe a połozna się smiala i mówiła ze aga widzi ;p

z kalkulatora wychodzi mi ze chlopiec
Madzinka2811 witamy , pisz duzo co tam u ciebie
KingaoO ciesze się ze chociaz troche się naprostowało oby było coraz lepiej, trzymam kciuki

Co do wizyty to ja mam 18 czerwca a usg będę miala robione w 22 tyg bo pytalam lekarza czyli dopiero

aaa i sie pochwale w koncu mam zdany ostatni egzamin :) teraz tylko obrona :)

Acha też dołączam do dziewczyn mających wizytę 6 czerwca :) Będzie to wtedy mój 17 tydzień. Zobaczymy, czy los bobasos się ujawni :)

melonowa da rade da! :) i GRATULACJE!! To oblewamy? Soczkiem?

bunny na takie przyjemności zrobiliśmy sobie za małą wannę... bo mi się nie podobały takie narożne... Ale na górze w łazience już musi być jakaś ogromniasta :D

acha widzę, że będę musiała studiować temat wizytowy, zeby uzupelnic kalendarz, bo się Wam Leniuchy nie spieszy do pisania na priva...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
melonowa ogromne grratulacje...ja jutro zaliczam dwa egzaminy na raz niestety bo mam zaległości.

rojku..jak ja btm chciała ogromną wanne :((( mam tylko mały prysznic, mam nadzieje ze uda mi się namówić na większy brodzik chociaż ;)
no i u mnie wizyta 17 czerwca - bede wtedy w 19 tygodniu

reklama
Ale się dziś rozpisałyście:-D

ja po kolejnym dniu pracy..zmiany, ogromne zmiany...2 osoby wyleciały i tylko czekać, jak poleci reszta:no:

Mi z kalkulatora wyszło, że jestem chłopcem i będę mieć chłopca;-)

Co do macania brzucha, to dziś pierwszy raz miałam taką sytuację. Znajoma na przywitanie pogłaskała mój brzuszek. Zaskoczyła mnie tym i pewnie dlatego nie dałam jej w pysk:-p Ale dziwnie się z tym czułam, niezbyt komfortowo. Ale mnie rozbawiłyście:blink: pośmiałam się przynajmniej, jak czytałam o tych kąpielach i goleniu na wieloryba:-D

Witam nowe koleżanki;-)

A no i ja wizytę mam 5 czerwca, 18 tydzień, więc mam nadzieję, że dzidziuś ładnie się ułoży i pokaże co nieco:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry