reklama

Mamy listopad 2013

reklama
BABYPOZNAN jestem ze złotoryi <woj.dolnośląskie> , wiesz daleko do domu rodzicó i moich znajomych nie mam po 20minut drogi, moja jedna przyjaciółka w Holandi siedzi, dwie inne które już urodziły tez dosć niedaleko, eh gdybym byla tylko niezalezna w sensie miała prawo jazdy..

a tu w złotoryi, wiesz zawsze pójsc do kawiarni na ciastko czy kawę no nie ma z kim..jak mój M w pracy a ja mam weekend. smutno czasami , i mam andzieje że poznam w szkole rodzenia jakieś fajne dziewczyny i stworzyć gang :))

Nonek, to jakbyś potrzebowała jakichś notatek, książek etc., to wal śmiało, bo ja wszystko jeszcze trzymam. Niby uczelnia inna, ale polonistyka to polonistyka;-)

reklama
akaiah dostałaś zaproszenie, jak zaakceptowałaś, to jak wejdziesz na swój profil to po lewej na dole masz Twoje Grupy, do których należysz

Zapomniałam Was zapytać jak tam Wasza cera? Ja nigdy nie miałam większych problemów. Od czasu do czasu coś wyskoczyło, ale teraz to jest szok, co ja mam na twarzy. Jestem cała zsypana takimi drobnymi syfkami a pod ustami to się mi jeden takie olbrzym boolący zrobił, a ja tu czytam, że w drugim trymestrze cera ma się poprawić...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry