reklama

Mamy listopad 2013

Witam po weekendzie :))

Widzę że mowa o badaniach, ja też mam zagwozdkę bo moja ginka nie zaleciła mi na następną wizytę żadnych:confused: morfologie mocz miałam idealne poprzednio i nie kazała mi robić, nie wiem czy to dobrze i czy nie zrobić na własną rękę, poza tym ja od razu miałam na 1wszej wizycie komplet badań czyli tsh kiła toxo cytomegalia glukoza i coś tam jeszcze, została mi tylko różyczka i na zapalenie wątroby badania.
Jak to jest, na każdą wizytę macie mocz i morfologie??

Poza tym
czekoladko gratuluję ruchów :)) a stres przed ślubem to chyba normalka, bez obaw, ciesz się tą piękną chwilą, nawet jak coś będzie niedograne i na spontan to potem tylko z uśmiechem wspominać będziecie:)
martula suszarka świetny pomysł, my tez mieszkamy w domku i latem suszenie to żaden problem, ale zimą.. rozstawianie suszarek po pokojach tak jak mówisz aż w pokoju teściowej wyszedł jakiś grzyb na ścianie nie wiem czy nie od tego i nawet nie wiem kiedy, z dodatkowym praniem będzie przekichane :(

Truskawki mega drogie w tym roku u Was też? skręciło mnie wczoraj aż jak poczułam na stoisku, musiałam kupić, zjadłam i wyplułam:szok: nie przeszły, siedziałam tylko i wąchałam utarte dla lubego z cukrem..:dry::shocked2: dawno nie byłam tak poirytowana mówię Wam:-(

reklama
Dziękuje Gusiak u mnie wszystko ok! Praca, praca i jeszcze raz praca do 15.30 póżniej odbiór synka ze żłobka i do domku trochę poodpoczywać

860i3e5ez8vmq73d.png

Ostatnia edycja:
Witajcie wszystkie Listopadowe mamusie :*
W końcu mam czas żeby posiedzieć troszkę na jakimś forum i wirtualnie spotkać się z tak bliskimi (no jakby nie było...) osóbkami.
Rozchorowałam się, biorę antybiotyk, leżę i leżę a w domu taki syf..ehh

Pozdrawiam Was cieplutko!

Magda - my mieszkamy w domku, co prawda mamy sporą działkę, ale fakt jest faktem, że dom to dom i ma w sobie coś magicznego, nawet jeśli jest szeregowy i macie tylko skrawek, ale własnego za to ogródka! nie ma co słuchać narzekania, bo nikt nie przeżyje waszego życia. Moim zdaniem szeregówka to super sprawa i przy waszym mieszkaniu nie ma co się zastanawiać :) Maluch będzie miał przestrzeń a wy trochę powietrza:) Bądź silna!

Magda86Poznań to sweterek meza po suszeniu moze się dostać w spadku dzidziolowi ;P
A co do domu, to nie sluchajcie nikogo poza sobą.
Jak wybraliśmy działkę i projekt, to wszyscy na działke psioczyli i tesc mówił, że beznadziejny dom a wczoraj przynal, ze teraz za dzialke i projekt daje nam szostke, bo bardziej praktycznego nie widzial posrod teraz budowanych, a dzialka tez mu sie teraz bardzo podoba. Gdybysmy ich posluchali, to bysmy teraz zalowali :)

Magda dziewczyny mają rację, to WASZ dom i WASZA decyzja, WY macie się tam dobrze czuć, puść "dobre rady" rodziny mimo uszu, na prawdę. Życzę Wam powodzenia z całego serca :*

A tak z innej beczki, wiecie ile powinno się przytyć w ciąży tak do połowy mniej więcej?
ile już macie na plusie?? mi już wskoczyło troszkę ponad 3 kg od 10 tc. Nigdy tyle nie ważyłam jestem w szoku trochę :sorry2:

justyn.ka ja mam 2kg więcej. Niestety... Ja z tych dużych, więc liczyłam na to, że jednak dłużej wyrzymam bez przyrostu wagi, ale z drugiej strony bardzo na nią nie uważam.

reklama
Justyn.ka no właśnie ja tez zaczęłam się zastanawiać czy to normalne bo dziewczyny tu piszą że co miesiąc mają robione badania a ja robiłam pewnie z miesiąc temu i następne pewnie po połowie ciąży. Jeśli chodzi o moja wagę to jak byłam miesiąc temu ważyłam 72,5 kg jak poszłam we czwartek waga ta sama, więc nie wiem a objadać się objadam ale np. nie obiadkami tylko cholera ciasteczkami lodami truskawkami tez jak najbardziej u mnie tanie 4,99 za kg więc spoko a niedługo u mojej mamy w ogródku wyrosnął wiec będę truskawkowa....:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry