Magda86poznań martula ma racje ludzie nie mogą żyć bez gadania a ty ich nie słuchaj bo zgłupieć można ;;p
Co do badan to ja mam teraz do zrobienia toxo, mocz i morfologie, a wczesniej mialam morfologie i mocz na pierwszej wizycie, wiec to chyba nie o to chodzi ze ma być robione co wizyte. Tez chodze na NFZ mam robione stopniowo wg uznania lekarza
Co do truskawek to u mnie kosztuja 5,90 i 4,90 zalezy gdzie ;p
Moja waga caly czas spada… polecialo 1,5 kg w dol pani genetyk mówiła ze to dobrze wiec się nie martwie (łącznie ponad 12 kg w doł)
DoMisia1985 trzymam kciuki za wizyte
ursula nie martw się u mnie tez cisza wczoraj mialam wrazenie ze cos było ale nie jestem pewna tez już bym chciala poczuc kopniaka ;p co do wizyt to jak ide na moja to zaraz lekarz mowi kiedy mam przyjść na nastepna i polozna mnie na ten termin zapisuje
nonek90 daj znac jakie będą wyniki
natalunia1987 rojku jak ja bym usłyszała taką opinię to bym chyba wybuchła, nie nawidze takiego podejścia ludzi i zaraz wyrażam swoją opinie
Ann17 powiedz teściowej ze już miala szanse wybierac imie dla dziecka wiec teraz niech trzyma emocje na wodzy hehe
rojku czytalam ta i podobne historie na innej stronie tez się tak uśmiałam heh
u mnie dzis piekna pogoda slonko swieci od 5 rano ja dzisiaj mam dzien nauki i poswiecam pracy zeby ja oddac ;p a mam dzis takiego lenia ze szok najlepiej polozylabym sie i lezala
milego dnia zycze