reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Ja dostałam symbolicznego kopniaka na dzień dziecka i od tamtej pory dalej nie czuję ruchów. Jakoś tak dziwnie się z tym czuję. Ponadto rano budzimy się na obkurczonej macicy... doktorowa powiedziała, ze jak to się będzie częściej powtarzać to mam jechać do szpitala...
W poniedziałek odbieram skierowania na badania i mam nadzieję, ze będzie tam też skierowanie na usg. Czuję się strasznie nieswojo nie czując tego Szkraba.

PRzechodzę jakiś megastyczny kryzys. Jak pomyślę o tym, że mam wstać i zająć się domem i chorym dzieckiem to szlag mnie trafia. Mam ochotę wrzeszczeć i wyć. Zakopać się w pościeli i nie wychodzić nigdzie. Kolejne pranie, gotowanie i cała reszta przyprawiają mnie o istne napady agresji. W dodatku mam wrażenie jakbym nie spała ze 2 tygodnie. Oczy mam na zapałkach, mimo iż śpię po minimum 6-7 godzin.
Dodatkowo całe moje towarzystwo od jakiegoś czasu się nie odzywa wcale i jestem tu cholernie samotna. Maciek całe dnie pracuje i mam go tylko na noc w domu. Notabene jest od środy również chory. NAjchętniej to pojechałabym gdzieś na jakiś weekend bez nich i spędziła 72h na plaży.

Dobra. Już nie zrzędze, ale nie wiedziałam gdzie mam się wygadać.

Maddlena bardzo Ci dziękuję za wiadomość od Ciebie, my tu wszystkie jesteśmy z Tobą. Kochana pamiętaj jakbyś tylko czegoś potrzebowała to jestesmy tu dla Ciebie. Cokolwiek innego napiszę to będą tylko słowa, ale naprawdę możesz na nas liczyć.

Andzioszka mogę podać tobie rękę, opisałaś w 100% mój stan ducha i ciała.

Uciekam wykąpać się, potem zrobię placki ziemniaczane na obiad bo mam na nie mega ochotę już od wczoraj, a potem całą rodzinką wyruszamy do mojego ginka. W domu będę dopiero po 19, obiecuję,że od razu dam wam znać co z moją kruszynką.

Ann 17 spokojnie możesz zrobic badanie:tak:nie ma żadnych badan naukowych które mówia o jakims limicie USG w ciązy, na studiach też mówili nam ze to nie szkodzi. Ale wiadomo codziennie to juz niezalecane;-)dzidzia tez chce mieć trochę prywatności;-)

hej mamuski chyba nareszczie problem z netem sie skonczyl wiec moge do Was powrocic troche mi zajmie aby doczytac to co naskrobalyscie ale postarm sie to zrobic w miare wolnego czasu

U mnie dzisiaj wrednie moj brat ma wolne wpracy i siedzi w domu wiec wszyscy maja uzywanie na mnie i ciagle sie czepiaja i wysmiewaja. nie ma to jak rozpieszczony synek ze swoimi kochajacymi rodzicami.

jestem wsciekla ze tak niesprawiedliwie jestesmy traktowani ja wiecznie zla a on ten idealny:'(

Bunny - nie martw sie u mnie podobnie mama tylko za bratem tzn jemu pomaga duzo po wypadku a ze ja sobie fajnie racze to po co sie mna interesowac:/ . Dzisiaj gadam z bratem a on mi mowi ze mama sie cieszy na przyjazd do mnie i kaze mu sie szykowac!!!!!!!!! Jak to uslyszalam to mi sie slabo zrobilo bo umawialam sie z nia ze przyjedzie sama jak urodze a nie z kims..ja nie chce zgraji ludzi wtedy..bede chciala ciszy spokoju poukladac sobie i ona miala mi tylko Adasia prowadzac do przedszkola.. A ona juz bez mojej zgody ustawia wszystko!! Jak sie dzis z nia polacze na Skaypie to ja opitole rowno!

A teraz tesciowa:/ jeny.. Kobieta nie moze pojac ze ja robie wszystko po swojemu... Piore na za duzej temp i za duze wirowanie , po co prasuje na wysokiej temperatutze, mam zupe z dnia wczesniej ona bedzie cos jeszcze gotowac, kaze jej wkladac gary w zmywarke ona myje recznie, bo zmywarka wody ciagnie! Mizia mi te gary recznie slepa a potem wszystko nie domyte tluste! Oszaleje :/

Jolka6621 muszę zmienić tego lekarza :) wiem
andzia86 no właśnie tego lekarza też mi poleciła koleżanka i strasznie zachwalała :( w necie też ma dużo bardzo dobrych opinii :( Znalazłam taką stronę co te wyniki można sprawdzić ale tam jest napisane co oznaczają te skóty ale to nadal mi nie mówi czy jest ok, i nie podał wymiaru dziecka :( co najbardziej chciałam wiedzieć. Dziś leżę i czytam :) nawet nie wylazłam z pod kołderek :)
gdynianka1 dzięki :)
andzia86 dzięki za link :) poczytałam :)
meago dzięki wielkie i jestem już przerażona :( poszukam innego lekarza i pójdę jeszcze raz na USG.
Agatka2 chyba gruszkowy bym wzięła :)
nonek90 to długo masz czekać na wizytę u dentysty :(
maddlena trzymam kciuki żeby to jednak nie było poważne :* ściskam was mocno :*
andzioszka pewnie każdej się zdarzają takie dni, mi dość często :( może wanna z wodą i śmieszna książka pomogą? albo gorąca czekolada z migdałami ?
BunnyCukino ile ten Twój wredy brat ma lat? może trzeba go palnąć w łepetynkę? mogę się tym zająć!!

reklama
Kamilka widzisz mnie dobija jescze kwestia finansowa poniewaz wszyscy mieszkamy w jednym domu wiec musimy dzielic sie oplatami i ja musze placic za swoje dziecko jak za dorosla osobe a ostatnio musialam zaplacic polowe rachunku za wode a oni we 3 placili druga bo ja ponoc najwiecej wody ciagne, ciagle slysze ze moj brat nie ma kasy bo zarabia 1000 a ja musze miec na wszystko choc tyle samo mi maz przysyla tylko ze brat jest sam a ja mam na utrzymaniu dziecko i musze mu mupic pieluchy zaplacic za szzepienie. ale wg mamy ja spuena kasie bo moj G w niemczecz pracuje wec nas na wszystko stac a nie dociera ze on zacostez musi tam zyc i mieszkanie oplacic. mam ochote zamknac sie w pokoju i sie poryczec ale nie moge bo brat okupuje moj komputer i nawet nie moge mu zwrocic uwagi bo dostane ochrzan od rodzicow. chce jak najszybciej sie stad wyrwac bo jak dojdzie jeszcze jedno dziecko nie dam rady placic za 3osoby

marys25 jest starszy ode mnie o 7lat

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry