Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a te siniaki to pojawiaja się samoistnie czy gdy się udzerzy? jeśli gdy się uderzy to moze taka jego uroda? a jak byś się martwiła dalej o to , to idz do lekarza i niech da Ci skierowanie na morfologię i czasy krzepnięcia. A jak dla mnie te siniaki to nie maja nic wspólnego z przebyta w prszeszłości inf paciorkowcową. a o etiologii paciorkowcowej w gorączce reumatycznej to mozna zrobić badanie z krwi ASO. Ale do rozpoznania sa konieczne też objawy.
najważniejsze zeby nie przesadzić w żadną ze stron, ale to juz pewnie ciężko w zyciu wyczuć. Bo ani za wczesna ani za póżna ,, gimnastyka'' napletka nie przyniesie nic dobrego.
udał ze mnie nie słyszy i wyszedł..
dobrze ze mnie mój M dożywiał...a jak chcialam żeby ciut wiecej mi zupki mlecznej dała babka, to wielkie fochy. . . i jeszzce dziewczyna z którą leżałam , eh szkoda gadać.. będzie to jej 3 dziecko. takie historie opowadałą, straszyła ciążą, jakieś przechwałki. mówiła tylko o sobie...przed ciazą ważyła 45 kg, teraz ponad 50 wogole po niej nie widać a ta prawie płącze na ramieniu ze przytyła, albo straszy jak to bedzie po porodzie ze jak ciezko i wogóle.. a najgłupsze co od niej usłyszałam, to to ze wymysliła sobie ze lekarz jej powiedział ze trafila do szpitala przez podejrzeni PORONIENIA PRZEZ PRZEZIĘBIENIE dzwonila do wszytskich z rodziny i tak móiła mimo ze przy nas lekarz powiedzal ze wszytko jest ok i nie ma zadnych podejrzeń,.mialam jej dość. wyglądała zabiedzona, pełna w siniakach , nawet na nosie. po dwóch dniach w szpitalu od razu wyglądała lepiej, i nawet jadła wszytkie posiłki szpitalne co się rzadko zdarza u ludzi...nie był ot udany pobyt.. tylko mnie zdołował, boję się o ciążę..