reklama

Mamy listopad 2013

Ooooo to może jakaś kawka w sobotę????
po badaniu w Tesco?Ja będę?
Ja Marcyporęba z drugiej strony Kalwarii
No i u mnie grzmi burza idzie.Spadam do łóżeczka.pa

Ostatnia edycja:
reklama
ojej, moj wazyl tydzien temu 275g i poki co to chyba waga ok jak na 20 tydz, ale ja wazylam 4200 i moja rodzinka mowi ze napewno dziecko bede miala giganta! :wściekła/y: ale co tam, chyba w koncu wypchne jakos? oj jeszcze wypluje te slowa pewnie :tak:

Jestem wypluta dziewczyny, nic nie robieniem jestem wypluta .. ale duzo się dziś wydarzyło, problemy finansowe się rozwiązują, to dobrze.
Czekoladka duża panna już :)) gratuluje:-):-) ciekawe jak mój brzdąc bo w poniedziałek to tylko chwilkę go widziałam ale już inaczej wygląda niż 4 tyg temu.
Widzę dziewczyny że same sąsiadki, ja jestem z Radziszowa :))
Rojku ja właśnie nie wiem, lekarka poleca mi Kopernika, ja myślę o Ujastku ale daleko, właściwie to nie wiem, nie znam nikogo kto rodził w niedalekim czasie w Krk bo ja z tych przyjezdnych niezasiedziałych jeszcze ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Rojku, ooo dzięki za linka, nie wiedziałam że sa takie strony, właśnie.. co brac pod uwagę w pierwszej kolejności? Bo o Ujastku w sumie różne opinie słyszałam ale o neatologii właśnie też że dobra i wydaje mi się że to dość istotne ale ode mnie to trochę daleko, najbliżej Kopernika i Siemiradzkiego, mam takiego kręćka ..:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry