reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Hej mamuśki:-)
Nadążyć za wami to masakra tyle piszecie.Uśmiałam się do łez,wypucowałam monitor bo wcześniej go splułam arbuzem:szok:
no i wreszcie mogę słowo wydusić z siebie:-D
Moja teściowa ma mnie w nosie więc mam spokój z ciuszkami i jej głupimi komentarzami ale moja ex teściowa jako kochająca babcia to mojemu synowi takie ciuchy potrafiła zorganizować że głowa mała.Zawsze się zastanawiałam z kąd ona je wydobywa i dla czego ona na archeologa nie poszła....była by w tym świetna;-)
Raz mojemu synowi przywiozła 2 golfiki z takiego elastiku(nie wiem jak się zwie ten materiał)że jak mu to przedarłam przez głowę to mu się włosy do twarzy przykleiły a jak zdarłam z powrotem to stały jak na żelu.
Za każdym razem musiałam mu wszystko przymierzać,uśmiechać się ochować achować jakie superowe fajne i z bananem na twarzy dziękować.Z tych wszystkich ubrań pożytek był jeden-świetna rozpałka do pieca:happy2:

Hah, zrobie Wam kiedyś zdjęcia tych super rzeczy jakie mi przywozi od tych idealnych hojnych austriaków, pół szafy mam zawalone tylko się kurzy nawet na dary to oddać wstyd.
Mama Kangura.. z tą szczelnością to bez przesady :-D:-D

Justynka nie martw się wszystko będzie dobrze,ważne że dziś masz wizytę u lekarza

a ja wziełam się ostro za sprzątanie.Jutro mój chrześnik ma 2 urodzinki i imprezka jest u mnie bo ja na wsi mieszkam i można grilla zapalić i dzieci mają większy luz:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry