A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jest dostawa świezego tlenu
Ja mam termin na 21 listopada, wiec październik na pewno odpada, ale gin zamierza wczesniej tydzien mnie wziąc na wywoływanie porodu, wiec pewnie 14-15 listopad sie rozsypie.O ile sama mała nie zdecyduje wyjsc wczesniej co by było jeszcze bardziej korzystne.Hej
Ja jeszcze nie potrzebuję lusterka, żeby się ogolić, ale to już pewnie ostatnie chwile.
KingaoO mi też jest ciężko, gorzej znoszę tę ciążę niż poprzednią i też trudno mi oddychać. Ale damy radę, zawsze może być gorzej;-)
Akaiah biedna, współczuję i trzymam kciuki, żeby teraz już wszystko było ok!
Witam nową mamę!
Ja wczoraj nadal ledwo dyszałam w tym upale, ale w nocy przyszła upragniona burza, ufff... Całą noc nie spałam, budziłam się co chwilę, bo był straszny wiatr, ulewa, ciągle coś trzaskało, mąż chodził po domu sprawdzać, czy wszystko ok, więc jestem mega niewyspana. Ale wreszcie mam czym oddychać!
Rano byłam zachwycona, bo na dworze tak ponuro, wietrznie, groźnie i złowrogo, uwielbiam takie klimaty:-) ale teraz już wychodzi słońce, szkoda
Ja mam termin wg OM na 5.11, ale też czuję, że mogę zahaczyć o październik:-)

ale jutro lub w czwartek do lekarza wiec jestem spokojna że nie zdązy mi sie raczej nazbierać i założy nowy..