Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
KingaoO bardzo dobrze, że jedziesz... Pewnie będzie wszystko w porządku a wizyta Cię uspokoi
Jolka - gratulacje chłopca.
Dziewczyny czy miałyście problem z wyborem imienia? Bardzo bym chciała zwracać się już do Młodego po imieniu, ale to strasznie ciężki temat u nasmoje wymarzone imię nie ma szans na urealnienie, a Michał ciągle mówi, że mamy czas...
No i jeszcze jedno - pracujecie czy jesteście w domach? zawsze byłam mega aktywna zawodowo a już od kwietnia na L4 - nie umiem sobie znaleźć miejsca... i zorganizować się. Dostaję do głowy, głupie myśli, wynajdywanie problemów... i obniżony nastrój. Jak sobie z tym radzić... ech ech![]()

a gin mi dziś zalecił pić duuużo wody niegazowanej i absolutnie nie może być smakowa, bo to jest świństwo i ma być lepiej.
mama ma urlop, więc non stop coś wymyśla do roboty, więc mam się czym zająć. A co do imienia, to mamy teraz myślenice, bo mi się podobają inne niż mojemu M. Wstępnie myślimy o Łukaszu, Maćku, Michale lub Arturze:-) Jejku, nareszcie mogę się zwracać do brzuszka per synuś

ale juz mnie wku..wia ten jego kaszel

ale teraz nie mam czasu sie nudzic zreszta teraz widac jak czesto jestem:-(
a dzisiaj jak szybko wstalam to tak mnie kulo tam w dole jakby szyjka
w piatek mam wizyte i musze wszystko sprawdzic bo ostatnio jestem przemeczona ciagle na nogach nie mam chwili na 10 min drzemki:-( i ten pas musze zorganizowac bo wam pokaze jak zwisa mi brzuch