reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy listopad 2013

natalia też pomyślałam, że u Ciebie może się zaczyna

seks może przyspieszyć poród, ale to chyba regułą nie jest.

iwona masz rację, zazdrość dobra nie jest, chyba że mała i konstruktywna :)

dziś przez to siedzenie i nic nierobienie dużo zjadłam, czuję się taka pełna - a kilogramy ciągle nowe dochodzą... masakra.

reklama
dziewczyny! dzis 3 dzien po terminie, tak jak gin kazal pojechalam do szpitala zeby zbadali ale tylko zbadali a ktg nie robili bo powiedzieli ze to tylko robia jak sie na oddzial kladzie ;/ szyjka bez zmian a ten gin nawet twierdzil ze na opuszek rozwarcie ( w czwartek inny mowil ze na luzny palec), kazal monitorowac ruchy, isc do lekarza np w srode i dopiero w czwartek, 8 dzien po terminie do szpitala. Czy bez ktg tyle czasu mozna? czy to jest jakies bardzo niezbedne badanie? Z drugiej strony wolalabym nie miec wywolywaneog porodu...:(

paula ja niestety nie pomogę, nie wiem za wiele o ktg. Ale skoro tak CI kazali, to będzie ok. Licz ruchy i zgłoś się za kilka dni na IP. A jeśli coś będzie Cię niepokoiło to uderzaj tam wcześniej.

no u Nas cisza, bez silniejszych boli.. pije swiezo wyciskany przez P soczek z pomaranczy bo mnie naszlo na witaminki, i zaraz bedziemy dokanczac film bo przerwalismy ze wzgledu na master chefa, musze ogladac kazdy odcinek.. a Wy jak Kobietki?

reklama
Do góry