Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja np. wcale nie mam ochoty jechac do mojej drugiej babci. Zupelne przeciwienstwo mamy taty, znaczy zmarlej babci! No do tesciow to mozna isc, bo oni sa spoko. A tu pewnie ciotki zaraz od wejscia "Boisz sie juz porodu?" "Nie denerwujesz sie?" Wiecie co wtedy chce sie odpowiedziec
Ah!
Całą niedzielę przeleżałam, bałam sie troche gdzieś pójść, bo mnie podbrzusze bolało. 
Lepiej myśleć pozytywnie i korzystać z ciepełka. Moja rodzinka nabija się ze mnie, ze jeszcze mogę świąt nie doczekać
.Zaczął się 36 tydzień, szyjka skrócona a brzusio tak nisko, ze wszyscy znajomi pytają czy to już. Jak to mam w nosie, co ma być to będzie. Wszystko czeka na Filipka więc może się rodzić (no może niech jeszcze tydzień poczeka, mamusia pojedzie się wymasować
). Dzisiaj jade szukać butów mam nadzieję, ze cos kupię:-). Wrzuce Wam fotki cudeńka, które kupiłam chrzesnicy, az mi żal, że nie bede miała małej laleczki:-(
czarna magia... spadam na zakupy, ogórkowa ma dziś być i musi być. Do tego może coś tam doskrobie... cholera, niby się już troche z mężem znamy, ale zupełnie nie wiem, jak zareaguje na te włosy...
czy
czy
czy też
??
szczerze współczuję..ja dzięki Bogu chodzę całą ciążę prywatnie..to i inaczej ludzi traktują...
ale nie wiem czy się uda bo czas tak szybko leci..
Ale z doswiadczenia moich kolezanek wiem, ze czasem krotkie wloski sa bardzo mila alternatywa, a nie rzadko sliczna ;-)
jak sie z calego Kaczewa baby rzuca... Hiehie...
A co do czopu to mi się pojawił rano a dopiero za jakieś 12 godzin pierwsze skurcze a wody mi się sonczyły przez cały porud jak by lekarz mi nie powiedzieł że to wody to bym nie wiedziała u mnie to było sączenie w ilości upławów gdzie to dziecko pływalo
.