Malgoss
Fanka BB :)
Witam wszystkie Mamusie po pięknym weekendzie:-)
Paula,
przykro mi z powodu Twojej Babci..... :-(
Moja ukochana Babcia odeszła już 1,5 roku temu, a ja jeszcze teraz, jak o tym myslę, to mam łzy w oczach. Kochałam ją jak mamę... Ale wiesz, mam takie ładne jej zdjęcie, jak sobie siedzi z laseczką na pięknej, stylowej ławeczce i tak sobie wyobrażam, że teraz dalej siedzi na tej ławeczce, w Niebie i patrzy sobie spokojnie na nas...
U mnie rozpoczął się dziś 35. tydzień
. mam wrażenie, że brzuszek troche się juz opuścił, co zreszta zauważyła tez moja koleżanka, która była ze swoją rodzinką u nas na odwiedzinach przez weekend
.
A od 2 nocy czuję tak przez 2-3 godziny bóle- jak na miesiączkę - to pewnie są te skurcze przepowiadające?
Tez tak macie?
Paula,
przykro mi z powodu Twojej Babci..... :-(
Moja ukochana Babcia odeszła już 1,5 roku temu, a ja jeszcze teraz, jak o tym myslę, to mam łzy w oczach. Kochałam ją jak mamę... Ale wiesz, mam takie ładne jej zdjęcie, jak sobie siedzi z laseczką na pięknej, stylowej ławeczce i tak sobie wyobrażam, że teraz dalej siedzi na tej ławeczce, w Niebie i patrzy sobie spokojnie na nas...
U mnie rozpoczął się dziś 35. tydzień
. mam wrażenie, że brzuszek troche się juz opuścił, co zreszta zauważyła tez moja koleżanka, która była ze swoją rodzinką u nas na odwiedzinach przez weekend
. A od 2 nocy czuję tak przez 2-3 godziny bóle- jak na miesiączkę - to pewnie są te skurcze przepowiadające?
Tez tak macie?
.
ehhh..
Mi też marzy się jakaś zmiana - powrót do grzywki, albo ścięcie (ale nie na aż tak krótko - może do ramion by starczyło), albo zmiana kolorku, albo pasemka...ehhh - dużo by się chciało - ale mąż mi to z łebka wybija - i chyba dobrze, bo nie poradziłabym sobie z późniejszą pielęgnacją włosów (po porodzie). Dlatego przed porodem jedynie delikatnie podrównam włosy
.Oczywiście Fifi zadecyduje;-)