marzena80- ja też zazwyczaj malowałam paznokietki a teraz w ciąży odpuściłam sobie...na początku wszelkie mocniejsze zapachy doprowadzały mnie do szału a teraz brzuch mi przeszkadza

do porodu malować napewno nie będę bo też słyszałam, że jest to nie wskazane ... zresztą chcę mieć krótkie paznokietki jak będzę miała już filipka

nie wyobrażam sobie siebie w opiece nad dzidzią z długaśnymi pazurkami
mamatysia- ale zazdroszczę Ci tego spa i mi by sie przydało

echhh. Jak się dzisiaj zobaczyłam w lustrze to się przeraziłam. sińce pod oczami po nieprzespanych nocach i jeszcze pikne dodatki w postaci pryszczy
na początku ciąży też mnie tak upiększyła natura i widzę że na koniec równie ...
paula- przykro mi z powodu twojej babci.
tikanis- obrazki słodkie. Ja zakupiłam obrazki ikeowskie i powiesiłam je obok łóżeczka

myślę, że takie ozdóbki warto wieszać... ja naprzykład pamiętam doskonale jakie obrazki wisiały w moim pokoiku obok łóżeczka ... uwielbiałam się na nie patrzeć ...
jutro rano mam wizytę u gina. Oprócz przedłużenia L4 powie mi zapewne kiedy mam leki odstawić (na skurcze i moją krótką szyjkę). Trochę się tym przejmuję bo wiem, że zdarza się że po ich odstawieniu kobieta rodzi w przeciągu 48 h...ale jest i tak że i tydzień po terminie ... zobaczymy jak to będzie w moim przypadku

. Liczę, że do świąt jeszcze je będę brałą, bo mam taką chęć na mazurka z lukrem mniammm