Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

pozostawię to bez komentarza
Wody piję dość dużo, nogi nawet w tej chwili moczę, soli prawie wcale od kilku lat nie używam, leżę tylko na boku, bo na plecach nie potrafię. I i tak mi cholernie puchną! Ciśnienie mam dobre całą ciążę. A co do tego ma biały ser? Bo ja już nie wiem co mam robić....
mówił dlaczego, ale jakoś się skupić nie mogłam :-( (myślałam o dzieciach czy bezpiecznie doleciały same do Polski.....), pamiętam tylko że coś się tam wyrównuje

bo mam identycznie jak ty Marzena - ciśnienie idealne, pije dużo wody, soli nie cierpię, leże na boku (bo z pozycji pleców nie mogę się podnieść)... więc naprawdę nie rozumiem dlaczego...
(jak to się mówi - tonący brzytwy się chwyta), tylko że w lodówce jeszcze tyle żarełka się zostało że szok
no i tak sie obżarłam przez święta że dziś to tylko troszkę sałatki zjadłam i cały dzień nie czuje sie głodna.....i kazał jej jeść dużo ryżu...gotowała sobie codziennie - oczywiście nie mogła go solić!!! i jej pomogło!!
tak że może te które naprawdę cierpią z powodu opuchlizny powinny spróbować..napewno nie zaszkodzi.
za to dzisiaj stanęłam na wadze i kur......pozostawię to bez komentarza
![]()

) i jak byłam u rodziców to ciekawość wzięła górę...no i mam za swoje...chyba by było lepiej gdybym nie była świadoma tych dodatkowych kg...Tylko pocieszam się tym że podobno w ostatnich tygodniach traci się :-) kilogramy..więc ja dzielnie będę czekać:-)
koleżanka ma termin pod koniec kwietnia, i w ostatnich tyg spadła o 5kg