Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Że też ja tak nie mam. Ja mam apetyt non stop! Właśnie deserek z lodówki sobie wyjęłam - kaszka manna czekoladowa, a przed chwilą serek brzoskwiniowy zjadłam.a tak potwierdzamkoleżanka ma termin pod koniec kwietnia, i w ostatnich tyg spadła o 5kg
![]()
w sumie dużo, ale lekarz powiedział że z dzidzią wszystko w porządku...
a u niej było to że czuła się jak na początku ciąży - mdłości, wymioty, uciskanie na żołądek (nic jeść nie mogła).....
a tak potwierdzamkoleżanka ma termin pod koniec kwietnia, i w ostatnich tyg spadła o 5kg
![]()
w sumie dużo, ale lekarz powiedział że z dzidzią wszystko w porządku...
a u niej było to że czuła się jak na początku ciąży - mdłości, wymioty, uciskanie na żołądek (nic jeść nie mogła).....
i znów w kwietniu! Nienawidze tego miesiąca! No same pechy przynosi!.
tsarina- nie wpieniaj sie kochana... mi tez nie podoba sie zbytnio ten miesiac... dosc duzo zlych wspomnien....

ło matko ale mi to zajęlo czasu 
a to 5 kg to by mnie satysfakcjonowało i to bardzo:-):-)

Że też ja tak nie mam. Ja mam apetyt non stop! Właśnie deserek z lodówki sobie wyjęłam - kaszka manna czekoladowa, a przed chwilą serek brzoskwiniowy zjadłam.
a ja w lodówce nie mam żadnego ciasta... na święta znowu Tiramisu robiłam (dziś mężulek ostatni kawałeczek zostawił dla mnie), a wcześniej dla dzieci robiłam ciasto z budyniem na krakersach - tylko tą razą dodałam rumu (któraś mam polecała) i wyszło lepsze od poprzedniego 

Fakt z tą kąpielą. Tylko cholernie ciężko potem podnieść się z tej wanny. No przynajmniej mi... A torbę w 90% mam już spakowaną i rzeczywiście podkłady i pampersy zajęły mi połowę.aja sobie własnie w wannie siedziałam ...kąpiel to jest to co wielorybki lubia najbardziej
powiem Wam ,ze ja to puchnięcie po prostu traktuje jak zło konieczne i pocieszam się tym ,ze po porodzie szybciutko wszystko zrzucę a resztę zrzuce zaraz potem ;-)
próbowałam się dziś spakowac do szpitala ...heheeh trzeba większa torbę z piwnicy przynieśc...same podklady poporodowe zajęły mi pól torby a gdzie reszta? Bez prostownicy nigdzie nie pojadę
Tymczasem kochane moje żegnam sioę z Wami , bo ide robić naleśniczki...wymyśliłam sobie dzisiaj naleśniki z dżemem wiśniowym ..takim kwaskowym lekko i ciasto naleśnikowe koniecznie z cynamonem...no i na górę kleksik polewy czekoladowej
ide więc oddać się rozpuście kulinarnej a Wam zycze miłej nocki![]()