Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
normalnie co godzina ...jakaś masakra...
a może to nie przeziębienie Was łapie tylko reakcja alergiczna na wiosenne pyłki cooo? 
niestety nie pomogło... ? Ostatnio jak była to przyjechała z pamiątkami z nad morza echhh bursztynowa biżuteria w stylu babcinym za ponad 150 zł!! poprostu super 

a nam tyle rzeczy jest jeszcze potrzebnych dla maluszka ale nie ona wie lepiej co nam się bardziej przyda!!!
no i jeszcze przywiozła płyn do kąpieli niewiem po co bo wanny nie mamy... nie wspomne już o bluzkach dla mnie w jej guście w rozmiarze xxxxl na biust conajmniej g
a ja zawsze miałam "a" a teraz ledwo ledwo dobiłam do "b" ... 
liczę, że jej to wróci po narodzinach ... bo dla dziecka to wszelkie badziewia przetrzymam ale dla siebie nie mogę ścierpieć 

Powypadkowa, ale zrobiona. Toyota Corolla Verso. Wyglada jak minivan! Chcialabym ja, ale musimy sprawdzic, czy jest tak uderzona jak Pan mowi, czy Pan klamie zwyczajnie.

WARA! 
Znaczy tesciowie sa poprostu oszczedni, ale z jakim skutkiem pozytywnym! Naprawde podziwiam ich za to.
Malgoss ja jestem po slubie juz chyba bedzie ponad 1,5 roku i tez nie mowie do tesciow "mamo, tato". Kurde jakos nie moge! I narazie wale bezoosobowoja jeszcze się nie przemogłam, żeby zwracać się do niej "mamo".
A w maju juz będzie rok po ślubie;-)
Ale juz pare razy zbieralam sie zeby zapytac ich czy moglabym "mamciu, tatku" Tylko jakos tak..... 
nie moge!
A tam!
Ciekawa jestem co bedzie jak Paulisia zobaczy Marusia i Ule 

ale zazwyczaj oddajemy jej prezenty od razu ...
.... to u niej normalne, że najpierw kupi a potem pomyśli... mamy również śliczny komplecik letni ...
krótkie spodenki i bluzeczka ... rozm. 74
akurat na zimę