reklama

Mamy majowe 2009

reklama
aga km- pytalam poloznej to mowila ze kiedys tak bylo, ze nacinali kazda rodzaca, a teraz staraja sie tego nie robic i jesli widac glowke to decyduja co dalej, i gdy nastepuje skurcz party to nacina- jesli zachodzi zagrozenie rozerwania krocza. Mowila ze srednio 50% pierworódek jest nacinanych :-)

To muszę jakiegoś slepu zielarskiego poszukać. U mnie w okolicy to wszystkie dawno temu pozamykali. No i szukałam w marketach, ale tak sobie myślałam, że pewnie nie będzie. Może jeszcze w aptece zapytam. Dzięki dziewczyny!

ankzoc - ja ogólnie jestem przeciwna wszelkiej interwencji chirurgicznej, więc zobaczymy (jestem za mniejszym złem w tym przypadku :happy:)

a może rzeczywiście ta herbatka podziała cuda i nie będzie potrzeby nacinania...

Princesstopic,
ona raczej nie wywołuje porodu, tylko z tego, co wiem, łagodzi ( o ile to jest możliwe:baffled:)
Nie zaleca sie jej pic na początku ciąży, na wszelki wypadek, żeby nie poronić, ale nie wiem, czy to jest "naukowo" uzasadnione:eek:

To muszę jakiegoś slepu zielarskiego poszukać. U mnie w okolicy to wszystkie dawno temu pozamykali. No i szukałam w marketach, ale tak sobie myślałam, że pewnie nie będzie. Może jeszcze w aptece zapytam. Dzięki dziewczyny!

a pewnie zacznij od apteki - przecież w aptekach też są produkty zielarskie :-) no chyba, żeby akurat tego nie było.. jak będziesz miała problem z otrzymaniem - daj znać - kupię Ci u siebie i prześlę Ci pocztą :-D

witam sie ... ale wy to ranne ptaszki jestescie :)
ja tez slyszalam o tej herbatce i tez slyszalam ze do wywolania jest dobra... no ale sama jej nie stosowalam....
milego dzionka dziewczyny :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry