Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A ja tu do was dziewczyny z pytaniem przyszłam! Skurcze bolesne mi sie skończyły (na szczęście) tylko brzuch sie bezboleśnie napina, ale mam wrażenie,że zaraz dostanę okresu. Nie boli mnie brzuch tylko taka "rozpulchniona" jestem. A takie uczucie to zawsze przed okresem miałam. Czy któraś z Was tak ma?
Czy może wiecie co to jest?
Dodam jeszcze że zaczeło ze mnie lecieć tyle wydzieliny białej, że czasem mam wrażenie, że juz dostałam okresu.
![]()

ale ogólnie wszystko ok. czyli mam nadzieję, że w ciągu najbliższego tygodnia urodzę:-) ale w końcu to nie zależy ode mnie tylko od maluszka.. ah.. chciałabym mieć je juz w ramionach... ale wolę jeszcze poczekać skoro maluszkowi się nie spieszy;-)
u mnie skurcze to sa bezbolesne, ale brzuch robi sie twardy i tak jabym napinala miesnie brzucha a w zasadzie to jakbym kamlot jakis nosila, a wydzieline biala tez mam - ale to normalne ;-)
ale znowu skoro nie boli i innych "efektów porodowych" nie ma - dotrzymaj nam jeszcze towarzystwa :-)

). masz blisko do szpitala?