mamamatysia
Fanka BB :)
Marzenko te porodowe właściwe nie znikną nawet w trakcie kąpieli są tylko słabsze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)tak dokładnie, też nam mówili na szkole ze najlepiej sprawdzić to właśnie wchodząc do wanny bo wtedy na pewno nie będzie wątpliwościNo i właśnie o to chodzi. A podobno jeśli to byłby fałszywy alarm to po dłuższej kąpieli skurcze przechodzą. A przy porodowych wrócą po wyjściu z wanny.

z natury jestem niecierpliwa i łatwo mi przewidzieć, że jak już mnie złapie to wszystko zrobię w ekspresowym tępie by jak najszybciej znaleźć się w szpitalu... w moim przypadku opanowanie i spokój to marzenie...

u kwietniówek cisza i u nas też a przecież już niektóre majówki mogą spokojnie rodzić....och coś czuję, że to taka cisza przed burzą...;-)wolę tego uniknąć ... szkoda naszych maluszków...a ból porodowy choć czasem straszny jest jedynym u człowieka bólem fizjologicznym więc nie ma możliwości byśmy nie dały rady go znieśćconfi- no wlasnie nam polozna mowila ze to jak narkotyk dziala i ze czasami po tym lekudzieci dostaja mniej punktow apgara sa wiotkie moga miec problemy z oddychaniem