Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a spodenki które zakupiłam nie są ciążowe, wiec napewno się przydadzą.bardzo współczuje że tak boli ale moze jesteś na dobrej drodze że coś będzie sie dziaćDzień Dobry
Ja już nie śpie musiałam wstać bo tak mnie boli krzyż że dzisiejsza noc to była masakra miałam skurcze co 7 minut teraz w sumie dalej mnie pobolewa ale nie chce mi się mierzyć jestem padnięta a nie mogę się położyć może coś z tego wynikniedobrze by było ale znając mnie to przejdzie mi. Życzę miłej niedzieli ide coś zjeść bo głodna jestem
buźki dla brzuszków
, trzymam kciuki 
[/quote]

od 3 nic tylko kotłowałam się w łóżku... znowu będę chodzić nieprzytomna...
Bo jak się zacznie COŚ dziać to dobrze abyś wyspana choć trochę była...
czekasz na chłopca czy dziewuszkę?Wczoraj kupiłam sobie fajniutkie spodenki 3/4 i w końcu mam w czym chodzić na cieplejsze dni, bo w długich sie już gotowałam. Tak sie zastanawiałam czy opłaca sie mi ta te ostatnie tygodnie kupować ale uznałam że przecież przytyłam 15kg i po ciąży też musze w czymś chodzić, bo w spodnie z przed to ja jedną nogę włożea spodenki które zakupiłam nie są ciążowe, wiec napewno się przydadzą.
Ja też fatalnie spałam. Boli mnie dosłownie wszystko!!! Kręgosłup, biodra, ręce i nogi z opuchnięcia. Mam już dość!!!u mnie nocka masakrycznaod 3 nic tylko kotłowałam się w łóżku... znowu będę chodzić nieprzytomna...
) - jeżeli nie rozpakuję się do tego czasu - będę musiała pojechać
(rozmawiałam z doktorkiem, powiedziałam jaka jest sytuacja, chciałam się umówić jakoś indywidualnie na zaliczenie, ale..
gościu tylko powiedział ".. no ja nie wiem..") - załamka!!

.
a odreagowuje sie na tych co najbliżej stoją.