aneteczka
Fanka BB :)
Slonko to ty uważaj żebyś w drodze nie urodziła;-)bo 300km po naszych polskich drogach w 9 m-cu ciąży to nie lada wyczyn:-)
ankzoc-ja nie pomogę Ci. macica mnie na razie nie boli i nie piecze
Ja ostatnio mam ciągle zgagę
przed ciążą nie wiedziałam co to zgaga, a teraz wytrzymać nie mogę. Dobrze ze przynajmniej jest reni. I wiecie co????????????mały chyba na żołądek mi naciska, bo jak coś zjem (nawet nie dużeporcje) to mi nie dobrze.W sumie to ma dużo plusów, bo przestałam sie objadać
i mnie już tak na jedzenie caly czas nie korci!!!
ankzoc-ja nie pomogę Ci. macica mnie na razie nie boli i nie piecze
Ja ostatnio mam ciągle zgagę
przed ciążą nie wiedziałam co to zgaga, a teraz wytrzymać nie mogę. Dobrze ze przynajmniej jest reni. I wiecie co????????????mały chyba na żołądek mi naciska, bo jak coś zjem (nawet nie dużeporcje) to mi nie dobrze.W sumie to ma dużo plusów, bo przestałam sie objadać
i mnie już tak na jedzenie caly czas nie korci!!!
, bylam u lekarza po swietach okazalo sie ze mam rozwarci i szyjke skrocona musialam lezec 2 tyg, po 2 tygodniach poszlam na kontrole okazalo sie ze rozwarcie sie powiekszylo i szyjka jeszcze bardziej skrocila, tyle ze nie powiedzial na ile- kolejna wizyte mam 15, ale lekarz kazal mi sie juz na dlugi weekend spakowac i co?? juz po dlugim weekendzie skurczy mnostwo a tu nic sie nie dzieje, denerwuje mnie ta niewiedza, bo chcialabym wiedziec czy cos sie dzieje. Boje sie ze kurcze juz bede miala rozwarcie na niewiadomo ile i nie dam rady do szpitala dojechac itd, a teraz praktycznie od rana do 15.30 jestem sama w domu.
a M potem do szpitala dojedzie.............