justa_b
Zaangażowana w BB
Cześć Majóweczki ;-) dzień dobry bardzo
Co do rozpoznania akcji porodowej, powiem wam że też mam z tym problem, ja tak jak Ty Ankzoc mam skruconą szyjke jakieś tam rozwarcie i lekarz kazał mi się spakowac na długi week, a tu nic........
Wypatruje ciągle kojejnych objawów i w sobote miałam to co opisała dzisiaj Ankzoc, zadzwoniłam do swojego doktora i powiedział że trzeba kłaść się do wanny z ciepłą wodą i spokojnie poleżeć.............
całkiem przyjemna kuracja, szczególnie kiedy mąz jest przy tobie
Co do rozpoznania akcji porodowej, powiem wam że też mam z tym problem, ja tak jak Ty Ankzoc mam skruconą szyjke jakieś tam rozwarcie i lekarz kazał mi się spakowac na długi week, a tu nic........

Wypatruje ciągle kojejnych objawów i w sobote miałam to co opisała dzisiaj Ankzoc, zadzwoniłam do swojego doktora i powiedział że trzeba kłaść się do wanny z ciepłą wodą i spokojnie poleżeć.............
całkiem przyjemna kuracja, szczególnie kiedy mąz jest przy tobie

to natchnienie po wizycie u kolezanki z juz 1 dzieckiem i 2 w brzuszku, jednak porady doswiadczonych mam są w cenie
ja mam termin na 29 maja i u mnie tez juz gotowa jest Mała do wyjścia........ tydzień temu byłam na kontroli i już główka w dól jest ustawiona, ważyła tydzień temu 2650......... i czekamy z niecierpliwością :-)