Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a my taką radochę mamy z tego- cieszymy się jak małe dzieci. Wychowywanie Maluszka mi idzie bardzo dobrze, tylko niestety mój Robaczek jest chory na serduszko i 6 pażdziernika mamy operację
ale jesteśmy optymistami i wierzymy, że będzie wszystko ok:-)
heh
Z wielką radością dopisuje się do was majóweczki i życzę wszystkim wspaniałej i spokojnej ciąży
Mam termin na 15 maja 2009, wczoraj zrobiłam teścik i wyszły 2 piękne kreseczki. Jest to moja druga ciąża. Córeczka moja ma rok i osiem miesięcy.Więcej i suwaczki póżniej, bo moje pierwsze szczęście stoi obok mnie z butami i juz ją złości biorą, że jeszcze nie jest na dworze. Tak więc dozobaczenia póżniej.
; no albo sobotnie porządki. Ja nie mam dziś głowy do niczego. Nie mogę się na niczym skupić
Cieszę się przeogromnie
ale też nie mogę tak do końca jeszcze w to uwierzyć. Obudziłam się dziś o 4.00 i nie mogłam już usnąć z tych emocji. O ciąży na razie powiedziałam tylko mężowi i rodzicom. Obiecywałam sobie,że zrobię mężowi niespodziankę jak wróci (bo niestety widujemy sie praktycznie tylko w niedziele, ostatnio pracuje cały czas na wyjazdach) no ale jak to ja nie wytrzymałam i zadzwoniłam do niego
W pracy na razie nic nie mówię, bo wiem że nie będą zachwyceni tym faktem, a zwłaszcza przełożona i kolezanka z pokoju.