reklama

Mamy majowe 2009

Aga-bardzo współczyje wypadku meza. nawet sie nie domyślam kochana co przeszliście.
Ja też zawsze jak mój M jedzie do pracy (jest geodeta)to drże o niego, zawsze sie boje że mu sie może coś stać. Wiesz, ja pracuje na budowie, ale jakoś mniej sie o siebie boje niż o niego.

reklama
agakm, aneteczka - czy was można "wynająć" jak się samemu buduje domek jakiś?
tak tylko pytam, przyszłościowo ;-) mam nadzieję :zawstydzona/y:
nie wiem czy nas kiedyś będzie stać na własny domek, a to jest moje marzenie.... bo miałam przyjemność mieszkać i w domku i w bloku - i wiem czego chce... no ale chcieć - a móc to dwie (niestety) różne sprawy.

jaaa - ale fajnie by było: AgA i confi - zabrałyby się razem w kierunku Pragi - a reszta?? no ejjj - ja tu zapisy zaczynam robić!!!!

barmanka - hmm - a ja bym Cię widziała w jakimś takim rudawym kolorku (ale takim delikatnym), ale blond też jest super - do tego tylko jakieś refleksy..:-):tak:

AgA - bałam się, że będziesz czekała na wynik niczym barmanka na Toxo.. ale termin jest ogólnie zachowany - ufff :-D

confi - pieprz...ne urzędasy i nasz kochany otwarty na MŁODYCH kraj... Grrrr

barmanka:-)ja sie zajmuje kanalizacją i jak musiałabyś zrobić przyłącze to i pewnie(tylko że najlepiej jest wtedy nie przez taką firm jak moja bo dużo kasy sobie zyczą)

A u nas sie rozlało.....................az powietrze sie zrobiło takie żeśkie:-)

jaaa - ale fajnie by było: AgA i confi - zabrałyby się razem w kierunku Pragi - a reszta?? no ejjj - ja tu zapisy zaczynam robić!!!!
hahaha ja to musze najpierw sie dowiedzieć jak nasz maluszek zniesie podróż do Ostródy :-D
na razie będzie nam musiało to wystarczyć...

confi - pieprz...ne urzędasy i nasz kochany otwarty na MŁODYCH kraj... Grrrr
odechciewa się prawda? A potem dziwią sie ,ze wszyscy młodzi uciekaja z tego robaczywego kraju...echhh

agakm, aneteczka - czy was można "wynająć" jak się samemu buduje domek jakiś?
tak tylko pytam, przyszłościowo ;-) mam nadzieję :zawstydzona/y:
nie wiem czy nas kiedyś będzie stać na własny domek, a to jest moje marzenie.... bo miałam przyjemność mieszkać i w domku i w bloku - i wiem czego chce... no ale chcieć - a móc to dwie (niestety) różne sprawy.

haha - barmanko - możemy Ci zrobić projekt wod/kan, wytyczyć sieci i dopilnować aby dokładnie zostało to podłączone :)) a co do budowy.. hmmm.. (wiesz ja projektowałam tamy i zapory. Z TB nie wiele pamiętam - ale na swoim domku zżarliśmy z M nie jeden pustak, pomimo gotowego projektu)

reklama
i ja i ja :-p

barmanka - hmm - a ja bym Cię widziała w jakimś takim rudawym kolorku (ale takim delikatnym), ale blond też jest super - do tego tylko jakieś refleksy..:-):tak:
wiesz lubie rudawy, ale kurna czego nie lubię to to jak potem się wypłukuje po kilku myciach i trzeba często kolorek kłaść, strasznie mnie to irytuje wrrrr.
ja osobiście mam ochotę na jakiś brązik, bo zawsze te blondy.. ale każdy mi kurczę odradza :baffled: i nie wiem czy robią to z dobrego serca czy po złości ;-) :-(

AgA - bałam się, że będziesz czekała na wynik niczym barmanka na Toxo.. ale termin jest ogólnie zachowany - ufff :-D
hahaha ale śmieszne :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry