reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
i zapłakana.... jakby mężulek nie byl dzis w pracy to bym poszła na pochód....:zawstydzona/y::-:)oo:

i co ja na to poradze, że jako stateczna matka, żona i pani nauczyciel ciagle chce mi sie bawic w najgłupsze rzeczy, a Juwki sa tylko raz w roku...

na ogród to chyba ja pierwsza się piszę!!! Mam niezły kawałek ziemi za domkiem i coś trzeba z tym zrobić, hehe ;-):-D
ja jestem taka obrotna,ze zrobię dwa na raz :-D

weszłam na chwilkę , jedzonko się robi a ja zmierzyłam sobie ciśnienie...mam 141/77 a puls 112 :szok: to chyba troszkę dużo co?

Tsarina-no nieźle:-):-):-)moja siorka tez w krakowie dzis na korowodzie sie bawiła,zadzwoniła, wysłała mi mmsa i mi sie tez jakoś tak smutno zrobiło, że to wszystko juz daleko za mną:confused:az lezka sie w oku kręci od tych wspomnien

A zapytam się, bo sobie właśnie przypomniałam.
Może już o tym pisałyście gdzieś na początkach ciąży i wątku majówkowego, to mnie przegońcie do znalezienia.
Chodzi mi o moje ciemnienie pewnych części ciała.
Zatem - zanim jeszcze dowiedziałam się o ciąży coś się zaczęło dziać z moimi obwódkami brodawek, zrobiły się prawie czarne i do teraz mam połowę piersi taką ciemną (bo mam duże obwódki) a ten barwnik wychodzi jeszcze sporo poza nie. Ściemniały mi też pachy (tak że wstydzę się ich pokazać przed ludźmi) no i pachwiny.
Czy któraś z Was tak ma?
Albo gdzieś widziała i wie coś na ten temat?
To znika po ciąży czy mam się zacząć oswajać z moim pigmentowanym ciałem ?:confused::confused::confused:

reklama
Do góry