reklama

Mamy majowe 2009

Nina27 - ja też już bym chciała powymieniać się z Wami jakimiś spostrzeżeniami, poradami, pytaniami, itp...

Tak bardzo bym chciała!!!

reklama
kurde! Ledwie powiesiłam pranie, część rzeczy Izy zostawiłam do doschnięcia i zalało! no całe pranie szlag trafił! a mężuś mundur na jutro potrzebuje!

w ddtvn "jak docenić własnego męża?" ciekawe...

Ostatnia edycja:
ja chyba też pójdę sobie jakieś śniadanko sklecić.. aczkolwiek nie mam na nic chęci.. ZERO życia dziś we mnie..
No a jeszcze trzeba by było pomyśleć nad jakimś obiadkiem... Mężuś ostatnio tak bardzo się stara - a ja wyrodna żona serwuję mu fasolkę po bretońsku ze słoiczka (wczorajszy obiadek), hehe..
Rzućcie jakimś pomysłem - tylko niech Was fantazja za bardzo nie poniesie, hihi:-);-)

aga_k_m- ja dzis na obiad robie piers z kurczaka w panierce serowej, rozbijasz piers delikatnie na kotlety, musisz zetrzec ser ale na drobniutki na tarce i wymieszac z bulka tarta, miesko moczysz w jajku nastepnie w bulce tartej z serkiem i na patelnie, nie smaz na duzym ogniu bo sie ser przypali

aga_k_m- ja dzis na obiad robie piers z kurczaka w panierce serowej, rozbijasz piers delikatnie na kotlety, musisz zetrzec ser ale na drobniutki na tarce i wymieszac z bulka tarta, miesko moczysz w jajku nastepnie w bulce tartej z serkiem i na patelnie, nie smaz na duzym ogniu bo sie ser przypali
Fajny pomysł dzięki właśnie w7yciągnełam piersi z zamrażalki :tak:

Hejo... Powrocilam!

Chyba Wam nie mowilam ale cala ciaze (prawie) jem jajka na miekko. Oczywiscie wczoraj nie bylo nic konkretnego na kolacje, wiec zjadlam jajka... Dzis rano wstalam, chlebka i bulek za malo na kanapki, wiec co... Wiec jajka :-) Hiehie... Mniam.

tsarina UPS! Przepraszam!
Ale co ty piszesz? Mundur?! Hm... Żołnierz? Moja przyjaciolka bierze w czerwcu slub z zawodowym zolnierzem. Strasznie jej zawsze zazdrosilam. Oczywiscie Tobie tez...
Zreszta nie ma znaczenia z jakiego powodu ma mundur.... Wazne, ze "MUNDUROWY" :-) Hiehie.... Pochwal sie. Gdzie pracuje!?

reklama
A ja chyba nie zrobie bitek! Moja matka ma na druga zmiane, wiec zrobila pomidorowa z resztek rosolu. A jak zrobie drugie danie, to chlopy nie zezra i sie zmarnuje! Co mozna zrobic z poledwicy wolowej? Bo to chyba jest poledwica, bardzo ladne, gladkie miesko, bez zylek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry