reklama

Mamy majowe 2009

tsarina- nie bede juz taka wredna ;-), wybaczam ci te pomyłkę, chociaz jak piszesz do 25 jeszcze pare dni, pozyjemy zobaczymy :-D

confi- torba sie nie przejmuj ja tez mam wielka, a zawsze mozesz ja pod lozko wepchnac , nie martw sie takimi pierdolkami ;-)

TIILI- tak najpierw zadzownimy i dowiemy sie czy sa lozka , a pozniej umowimy sie na dana godzine :-D, to bedziemy mogly sie pozalic :-p i wspierac ;-) Moj maz to do konca nie jest zdecydowany na rodzinny, a ja nie chce go naciskac, jesli sam stwierdzi jak nadejdzie godzina 0 ze chce byc to bedzie jak nie to trudno nic na sile :-)

reklama
confi- wiesz kochana jakby byl ordynator to zapewne by mnie zbadala, ale jak pisalam wczesniej nie bylo go pech.......... a na tego lekarza to nie ma co liczyc i prosic uwierz mi!

Tsarina muszę Cię rozczarowac :-D nie wzięłam prostownicy, stwierdziłam ze nie będe robić wiochy :-p i tak pewnie z wrazenia będe myc tylko grzywke a do tego niepoptrzebna mi prostownica . Ale suszarkę wzięłam :-D

TIILI dzięki za sugestię dotyczącą czekolady...zaopatrze sie , bo faktycznie na szpitalnym wikcie mozna sie wykończyc ;-)
Woda mineralna jest ...w dużej i małej butli :tak:

confi- wiesz kochana jakby byl ordynator to zapewne by mnie zbadala, ale jak pisalam wczesniej nie bylo go pech.......... a na tego lekarza to nie ma co liczyc i prosic uwierz mi!
no to kurde jakiegos pecha miałaś....niedobrze .
Mam nadzieje ze nastepnym razem dobrze trafisz i zajmie się Toba porzadnie sam ordynator..
Ja tez trafiłam na jakiegos dziwnego lekarza ,ale przynajmniej zostałam zbadana jak trzeba...to tylko się dla mnie liczy . A Ty byłas gdzieś u siebie w szpitalu? Kurcze może powinnaś do tego Gdańska wpaśc ;-)

a tak poza tematem, to ja dzis na znak protestu i wnerwa ogólnego, postanowiłam zaszaleć w kuchni :cool2: Zrobiłam pyszny bigosik z młodej kapustki z marchewą i boczkiem, i wszamałam cały talerz :rofl: To są naprawdę ostatnie dni na jedzenie zakazanych potem potraw, więc wykorzystam go na maxa :tak: Jutro wystartuje po świeże truskawki i też mam zamiar się opchać po brzegi :-D A co mi tam, heh..

confi- na wizyte u sowjego gina nie mam szans, bo on przyjmuje tylko w przychodni a zapisywac sie trzeba z miesiecznym wyprzedzieniem, a prywatnie nie przyjmuje. Co do szpitala to juz raczej nie bede sie tam pchac no chyba ze na porod. moze pojde prywatnie na wizyte do innego lekarza. Maz dzis tez mowil , ze moze do Gdanska pojedziemy;-), ale mysle ze poczekam do tego 25 maja jeszcze spokojnie a pozniej pojde na prywatna wizyte spradzic co i jak!

tiili- a ja w ramach nerowo wypilam cole hahhaha, a truskaweczki hmmm tez bym sobie zjadla

Ja się już na dzisiaj pożegnam z drogimi Paniami ;-) Muszę położyć moją pociechę do wyrka a sama zalegnę przed tv i zaserwuje sobie dwa odcinki Dr. Housa :cool2:
No to Dobrej Nocki wszystkim brzuchatkom i nie tylko, i do jutra :tak:

mnie bezczelnie odcięto od neta! wyszłam na gbura, co sie nawet nie pożegnał!

lece na hałsa! a tak wogóle, wyobrażacie sobie żeby dr House prowadził Wasze ciąże? koszmarrrrr

dobrej nocki dziewczynki i do sklikania rano!

reklama
ojjjj ankzoc - strasznie mnie zawiódł Twój opis z wizyty w szpitalu... Kurcze.. Nieustające skurcze przez 1,5 miesiąca - ale dla nich to jeszcze nie "to" !!! No i brak badania ginekologicznego - też zostawia wiele do życzenia... Nie wiem co mam Ci napisać, co by Cię dodatkowo nie dołować :((
wiem, że jesteś silną Kobietką, która pokaże jeszcze tym wszystkim wszechwładnym czubom, z kim sobie zadarli i... przy porodzie zamiast drzeć się na M.. Wykrzycz wszystko co Cię "boli" w przypadku tego szpitala...

Trzymaj się Kochana cieplutko :***

confi - Kochanie, specjalnie dla Ciebie włączyłam kompa wieczorkiem.. Stwierdziłam, że dam Ci spokój tel.. Bo jakby coś się działo - z pewnością byś przecież napisała.. Dlatego z nadzieją czekałam na jakieś info na forum :))

Trzymam kciuki za jutrzejszy wyjazd do szpitala!!! No i czekam na same dobre wiadomości z porodówki!!!
Ja też mam ogromniastą torbę - i wcale nie przejmuję się rozmiarem - tak jak pisała ankzoc - po prostu wepchnę ją pod łóżko ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry