Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

U nas pogodado d...py! Przez co Jaga siedzi wiecznie w body i ciepłych pajacykach :-( a slicznusie sukieneczki beda musialy jeszcze poczekac... Nawet na pierwszy spacerek póki co nie dane nam było wyjśc:-(
Mój brat od wczoraj nazywa Go "syrena alarmowa";-)
Mały marudził włożony do gondoli, ale potem znoszony po schodach cudnie usnął i spał cały blisko 20 min. spacerek
Kręciliśmy się w koło T. bloku, bo byłam z tatą, który w sklepie był;-) 

az milo...wszystkie nasze dzieciaczki sa sliczne

no i po 40dniach poszlam do Kosciola z mala i ksiadz zrobil dokladnie to samo co ten w domu
Nie wytrzymalabym 40dni w domu u nas juz jest 35 stopni kupa ludzi na plazach kazdy sie kapie az zazdroszcze ale juz niedlugo za miesiac ja tez pojde
narazie siedze na balkonie jak mam czas i nie chce mi sie spac
tyle zdejc...naprawde jest tak w Polsce zimno ze musisz malego tak opatulac???ja z moja mala jak ide na spacer to w samych body z krotkim rekawem lub sukieneczkach i tak sie poci
a twoj synus to caly tatus, do ciebie oczywiscie tez jest podobny ale bardziej do taty, ale wszystko sie zmnieni jak malutki bedzie dorastal..slodki jest
;-)a jezeli chodzi o kolki (moja naszczescie nie ma ale za to ma problemy z kupka) to masuj mu brzuszek zgodnie ze wskazowkami zegara i zginaj nozki do brzuszka a jak bardzo placze wlacz suszarke i wiej mu na brzuszek (dzieci kochaja szum suszenia) powinien szybko usnac a i herbatka HIPPA z koperku wloskiego jest dobra bo wywoluje gazy (sama podaje mojej malej)....poczytaj w necie jak to nie pomoze ale napewno szybko mu przejdzie 

Imagination widac ze mamusia zakochana w swoim mezczyznie malymtyle zdejc...naprawde jest tak w Polsce zimno ze musisz malego tak opatulac???ja z moja mala jak ide na spacer to w samych body z krotkim rekawem lub sukieneczkach i tak sie poci
a twoj synus to caly tatus, do ciebie oczywiscie tez jest podobny ale bardziej do taty, ale wszystko sie zmnieni jak malutki bedzie dorastal..slodki jest
;-)a jezeli chodzi o kolki (moja naszczescie nie ma ale za to ma problemy z kupka) to masuj mu brzuszek zgodnie ze wskazowkami zegara i zginaj nozki do brzuszka a jak bardzo placze wlacz suszarke i wiej mu na brzuszek (dzieci kochaja szum suszenia) powinien szybko usnac a i herbatka HIPPA z koperku wloskiego jest dobra bo wywoluje gazy (sama podaje mojej malej)....poczytaj w necie jak to nie pomoze ale napewno szybko mu przejdzie
![]()
Oj, tak zakochana jestem w Nim po uszy :-) i choć czasem mnie irytuje Jego za długi płacz, lub wiszenie na cycu kiedy akurat sama jestem najbardziej głodna, lub siku mi się chce, to jednak kocham Go najbardziej na świecie (oczywiscie poza Jego tatusiem)imagination czytałam ze duzo dzieci 2 tygodni po porodzie to istne aniolki, niby jeszcze odpoczywaja po trudach zwiazanych z przyjsciem na swiat. U nas tez tak bylo, Gucia nie bylo w stanie nic obudzic a teraz bywa roznie.
Co do kolek wiele porad jest na watku objawy i rady dla majowych mamus. Ja osobiscie polecam herbatke Hipp z kopru ( podaje malemu tak jak radzila barmanka po jedzeniu okolo 20-30ml tylko) Duzych kolek co prawda nie mamy ale czasami widze ze brzuszek go meczy i wtedy podaje herbatke po jedzeniu![]()

Tak więc nadal będę trzymać się zasady, ze jedna warstwa więcej niz ja mam
I wczoraj tak zrobiłam i jest dzień do nocy
Owszem, popłakiwał sobie, ale nie z powodu kolki, tylko tak się żalił, ze tęskni za tatusiem (tak domniemywam), bo T już od piątku w Wawie, wraca w środę (jeśli piątek będzie miał wolny) lub w piatek wieczorem na weekend. A My dojeżdżamy do Niego na stałę w poczatkiem lipca - końcem połogu
Teraz już od 2h śpi cudnie:-)zazwyczaj są to albo ziemniaczki z jakimś mięskiem ugotowanym, albo rosołek z lanymi kluskami. Ale przed wczoraj, gdy miał tą kolkę największą z dotychczasowych, zjadłam zupę kalafiorowąimagination - a powiedz mi co jadłaś na swój obiadek, że domniemasz iz to przez niego synek miał kolki?
zawsze ok.18 są cyrki