slonkoonline
Mama Juleczki
tsarina masz dobre zdrowie kobietko! U mnie pojemność do 3 piw (1,5l) przed ciążą, teraz po takim poście to pewnie po jednym by mi się język plątał;-)
Tak, wlasnie....
Mialam napisac to samo tsarina!
Ja teraz po tych 6 piwach jechalabym na sygnale do szpitala, zeby mnie ratowali :-) Napewno nie podolalabym takiej ilosci. Szczegolnie po takim poscie.
Kiedys po pracy zalatwilam sie piwami. Wybaczcie nie pamietam ile ;-) Wrocilam do domu i na prawo i na lewo bylo "bleeee..." Poszlam spac z miska.
na oddziale dzieciecym jest w miare spokojnie mam tylko pacjentki z anorexia, lub dzieci z gleboka depresja u ktorych odnotowano znaczny spadek wagi. Zdecydowania gorzej jest na oddziale kobiecym ( na ktory jestem czasem wypozyczana) sa tam kobiety po probach samobojczych, z depresjami np. po stracie dziecka, lub z ciaza urojona, mowie wam straszne to jest co ludzie czasami przezywaja :-(
no tak ale czasami kazdy cos przezywa
mam nadzieje ze szybko wroci humorek i bedziesz czesciej pisac 

nie będę komentować ale same rozumiecie, że się wściekam i sama na siebie przede wszystkim, że tyle czasu miałam do niej zaufanie... Chyba trochę chaotycznie napisałam, przepraszam.. Musiałam się wyżalić..