barmanka79
Deus Dona Me Vi
Sara, nie załamuj się będzie dobrze
o skazie jest osobny wątek (sama go założyłam
tam znajdziesz wiele przepisów, które wykorzystasz dla siebie).
na temat maści sterydowej się nie wypowiem, bo my takowej nie używamy, mimo iż u nas skaza została wykryta 1,5 miesiąca temu.... nasz lekarz, alergolog, uważa że dotąd dopóki to nie jest naprawę konieczne to mi jej nie przepisze - i chwała jej za to
co do tetry.... na twoim miejscu odpuściłabym sobie bo urobisz się po łokcie
co nam pomogło: zmiane pieluch na inną firmę, krem Nivea przeciw odparzeniom (chyba on tak się nazywa, nie jest pewna, a właśnie skończył mi się), częsta zmiana pieluch, wietrzenie pupy, mycie dupki, siusiaka i pachwin w rumianku co najmniej 2x dziennie.
troche to pracy zajęło ale na szczęście obeszło się bez babrania się w tetrze
dziewczyny szczerze wam polecam tą Nivea na odparzenia, naprawdę, jak dla mnie sudocrem się chowa
o skazie jest osobny wątek (sama go założyłam
tam znajdziesz wiele przepisów, które wykorzystasz dla siebie).na temat maści sterydowej się nie wypowiem, bo my takowej nie używamy, mimo iż u nas skaza została wykryta 1,5 miesiąca temu.... nasz lekarz, alergolog, uważa że dotąd dopóki to nie jest naprawę konieczne to mi jej nie przepisze - i chwała jej za to

co do tetry.... na twoim miejscu odpuściłabym sobie bo urobisz się po łokcie
co nam pomogło: zmiane pieluch na inną firmę, krem Nivea przeciw odparzeniom (chyba on tak się nazywa, nie jest pewna, a właśnie skończył mi się), częsta zmiana pieluch, wietrzenie pupy, mycie dupki, siusiaka i pachwin w rumianku co najmniej 2x dziennie.troche to pracy zajęło ale na szczęście obeszło się bez babrania się w tetrze

dziewczyny szczerze wam polecam tą Nivea na odparzenia, naprawdę, jak dla mnie sudocrem się chowa

pomagają też rodzice. Radzimy sobie, uważam bardzo dobrze.
Witam nowe mamusie.
Nawet mój M był zły, a on zazdrośnikiem nie jest.Tylko to tak bardzo biło po oczach że szok. Na tapetach telefonów też oczywiście tamta wnuczka, jak mój m powiedział do teścia że teraz też ma drugiego wnuka i może by zmienił, to ten powiedział jak im obudwoje zrobi zdjęcia to zmieni