reklama

Mamy majowe 2009

hej dziewczyny

żadko tu do Was ostatnio zaglądam..a jak już to zawsze mam jakieś pytania :-)
napiszcie mi czy Wasze dzieciaczki zaciskają rączki w piąstki tak normlalnie, np przy karmieniu ..tzn bo jak sie złoszczą to pewnie tak, ale chodzi mi o sytuacje, w których dziecko jest spokojne
Bardzo proszę wypowiedzcie się na ten temat..bardzo mi zależy

Confi
moja malutka też miała katarek i też nic więcej jej nie było...ja jej wkrapiałam trzy razy dziennie po jednej kropli nasivin soft, i kupiłam jeszcze maść rozgrzewającą Pulmex Baby (smarowałam nią plecki i klatkę piersiową) jeśli mogę się wtrącić to też możesz zaopatrzyć się w takie specyfiki i znich korzystać...mnie tak poradziła moja szwagierka, która jest pielęgniarką. Wytłumaczyła mi, że u takich maleństw często głupi katarek się przeobraża w jakieś gorsze paskudztwa..i np takie rozgrzewanie pomaga żeby ten katarek się nie ,,osadzał" na piersiach.

reklama
no ja tak specjalnie nie pisałam :zawstydzona/y: Nie chciałam innym dziewczynom przykrości robić że my tu sobie na gg pogawędki prywatne urządzamy :sorry:
No ale już się poprawiam :-p a więc mówię głośno i dużymi literami - tak to aga namówiła mnie na karmi :tak::-):-) wielki pokłon ku jej stópek :laugh2:

he, he, ja też poprawiam sobie humorek piwkiem karmi, dziewczynki śpią już o 20.30 więc mam wolne wieczory, dobra książka+dobre babskie piwko=dobry humor i zrelaksowana mama:-)

ZAJRZĘ WIECZOREM, SPADAM ROBIĆ CIASTO ZE SLIWKAMI :).

hej dziewczyny byłam wczoraj w pracy, oczywiście wszyscy przyjeli mnie bardzo cieplo, wysciskali, wycałowali, każdy chciał ze mną pogadac- no ale czasu było za mało. Byłam też u kierownika i co..... jedyne co się dowiedziałam to to cytuje
"Pani Aniu teraz firmie było dużo zmian organizacyjnych i nie wiem gdzie Pani będzie po powrocie" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Własnie na takie cos liczyłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Takze do pracy wracam 25 listopada i nie wiem co bedzie dalej ze mna :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mam teraz doła na maxa bo jak byłam w pracy to wszedzie mnie wysyłali w różnych dzialach pracowałam bo jak trzeba było zastepstwa to ja szybko sie uczyłam wszystkiego i nigdy nie mialam problemu z zastepstwem tymbardziej cieszyłam sie bo wiedziałam ze łapię dodatkową wiedze a teraz taka głupia sytuacja. Chocicaz spotkał mnie prezes, porozmawiał ze mna był miły, żartował , powiedziałam mu ze wracam w listopadzie, ale tez nie napomknal nic o moim stanowisku ehhhh:-(:-(:-(
A jeszcze, żeby było mało to kolejna ciężka nocka za nami mała budzi się co 2 godziny z zegarkiem w reku i nie daje nic wpychanie smoka, bo go wypluwa walcze z nia troche ale jak zaczyna poplakiwac to wiem ze jest głodna i faktycznie je........ jestem padnieta :-(:-(:-(

Majóweczki ja tylko na chwilkę bo nie mam czasu i głowy do pisania.

8 pażdziernika 2009 roku o godzinie 12.00 zostałam Panią Magister Ekonomii :-):-):-)

Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków, pomogły na pewno! :-)
Jestem przeszczęsliwa :-)

Jutro Was poczytam i poplotkuję :-)

mamstud - wielkie gratulacje i ogromny szacun!!!! Wiedziałam, że tak będzie!!! Nio - to teraz z Tsarina musimy się umówić na chlańsko/opijańsko w większym gronie;-):tak::-D Buziaczki mgr Mamstud!!!

mamstud- ogromnie gratulacje dla pani magister:-)

boheciafka- co do zwolnienia to tak jak mowisz nie ma tego zlego co by na dobre nie ywszlo.. napewno twoj maz szybko cos znajdzie a najwazniejsze ze nie jestescie sami, macie na kogo liczyc tesciowie:) i dzieki za cieple zyczonka na temat mojego zdrokwa:tak:

m@dz1@- moj maly kubus tez sie budzi jak twoj kamilek czasami co godzine czaami co 2,, swietem sa nocki kiedy ladnie przespi 3 godzinki..:eek:

aga-k-m- nie boj sie ,, ja dostalam znieczulenie ogolne nic nie czulam jedynie po zabiegu bylam itepiala ale nic nie bolalo.. no minus to mam pol buzi opuchnietej i wygladam jakby ktos mi dowalil..:shocked2:

ankzoc- mnie tez czeka rozmowa z szefem , nie wiemczego moge sie spodziewac ale napewno cos w stylu co ty uslyszalas.. albo co gorszego , nie chce o tym narazie myslec bo sie wkurzam...:/ ale ciebie napewno dadza w jakies lepsze miejsce moj maz zawze mowi ze po co denerwowac sie na zapas. jak juz bedziesz w racy w miejscu gdzie ci nie bedzie odpowiadalo wtedy bedziesz myslec co dalej a narazie szkoda sobie tym glowe zawraca bo i tak sie nic naszym mysleniem nie zmieni...

reklama
Majóweczki ja tylko na chwilkę bo nie mam czasu i głowy do pisania.

8 pażdziernika 2009 roku o godzinie 12.00 zostałam Panią Magister Ekonomii :-):-):-)

Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków, pomogły na pewno! :-)
Jestem przeszczęsliwa :-)

Jutro Was poczytam i poplotkuję :-)
Serdeczne gratulacje!!!

Nio - to teraz z Tsarina musimy się umówić na chlańsko/opijańsko w większym gronie;-):tak::-D
W Katowicach w połowie drogi!

A ja dziś miałam świetny dzień! Teściowa została z Natusią, a ja poszłam złożyć wypowiedzenie do administracji naszego starego mieszkania, potem spotkałam się z koleżanką i poszłyśmy na małą kawkę. A po południu byłam u kosmetyczki na manicure. W niedziele idziemy na roczek do chrześnicy-siostrzenicy mojego męża i postawnowiłam chociaż paznokcie mieć ładne. I efekt mnie zadowala!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry