Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
marzenko - ja nadal odbijam Jadze - niestety moja córcia nie wyrosła z problemu ulewania (a po kaszce to juz w ogole - rzyganie na całego:-().
A Barmanka to chyba wymiękła jak zobaczyła ile musi nadrabiać bo coś jej nie ma.. :-)

.Do tego jeszcze musimy dzisiaj jechać po krzesełko do karmienia i szelki do wózka bo to co wyczynia od wczoraj Filip przyprawia mnie o palpitacje serca .No i w lodówce nadal tylko światło,co prawda mi przy diecie to nie przeszkadza ale moi mężczyźni odchudzać się nie maja zamiaru.A wiadomo "głodny facet to zły facet"Co do jedzenia to ja przy Was nic nie zrzucę bo wciąż o jedzeniu nawijacie a ja aż ślinię laptopa

.
.

:-) 

:-) wracaj do nas szybciutko

oczywiście żartuję - moja jeszcze nie doświadczyła śniegu.. ale spokojnie - jeszcze ma czas...
:-( nic się na szczęście nikomu nie stało. A 30 minut później podstawili jej nowy autokar... Przy takich emocjach nie wiem czy będzie pamiętała co ma pozałatwiać - ja na jej miejscu chyba bym powróciła do domku:-(
Widze ze mam baaaaaaardzo duzo do nadrobienia od wczoraj...... zycze milego dzionka
:-)
Moja mama normalnie jedzie do pracy ok 45 min a dzis jechala chyba ze 3 h
. A teraz pytanie z innej beczki do mam ktore sciagaja mleczko dla smykow : wczoraj wieczorem sciagalam mleko a okazalo sie ze jest jakies dziwne nie ma takiego koloru jak zwykle tylko lekko zielonkawe
, strasznie mnie to przerazilo i wylalam wszystko do zlewu. Wiecie czemu tak sie moze dziac ???