reklama

Mamy majowe 2009

confi- fajnego masz szefa i skomplikowana syt. moze jeszcze raz pogadaj z szefem..:-)

aga-k-m-mi tez cos stelaz sie ruszal i dalam do reklamacji..:-p

m&m- bojciu alez ty chudzinka jestes.. ja tez mam 175 cm ale waze 70kg...:/

barmanka- gratulacje dla was z okazji 5mc:-p

a mam super przepis dla was dziewczynki na salatke:prosty tani i pyszny:)

salata pekinska i pomidory kroicie w kostke, salate rwiecie a sos robicie z 2 lyzek stolowych majonezu, jeden miodu i troszke cytryny, sos mieszacie blenderem i wlewacie do pokrojonych warzyw i salatka gotowa:)

reklama
ostatnie doniesienia.....
kombinujemy by kogoś z Polski sprowadzić do opieki nad dzieckiem :sorry::sorry:
mam takiego stresa że nawet nie zdajecie sobie sprawe :szok:
ręcami i nogami bronie się by to kuzynka przyjechała, bo jak nie to będzie ......... :szok::szok::szok::szok::szok::szok: teściowa :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

O matko jedyna:eek:
Od wczoraj podczytuje i nie mogę do końca dojechać. Cóż to za wena w was -drogie koleżanki - wstąpiła.
Jolu - zazdroszcze
Confi - nie zazdroszcze
Barmanko - buziaczki dla synusia
m&m's - zimno tu jak cholera. Zaproś mnie do siebie ;-)

barmanko - a może ja do Ciebie przyjadę?? znajdz mi tylko prace a w opiece nad Maluszkami będziemy sie zmienialy ;-) tylko musiałybyśmy coś zrobić z super okazami z '77:laugh2:

:-)witam

podczytuje was, ale jakoś nie mam weny pisać, przez miesiąc w którym nie miałam internetu jakoś tak sie rozleniwiłam.
dzis u nas pogoda do d..y, miałam z małym gdzieś wyjśc, ale chyab się nie odważe.
wczoraj jak wyszłam, to zerwało sie takie wiatrzysko i zaczął padać deszcz, ze wróciłam cala mokra do domu. dobrze ze Miloszka nie zlał, budke od sacerówki mu naciągłam tak prawie do barierki, ze nawet mu wiatr nie był grożny. Dobrze,ze w taka spacerówke sie wyposażyłam, bo w takie wietrzne dni to idealna:-D.

teściowa kupiła Miloszkowi taka grająca i migoczącą zabawke, teraz siedzi w leżaczku i cały czas puszcza te melodijki, niby dobrze bo sie czymś zajmnie, ale ja na tą zabawke mam juz ogromnego nerwa........:crazy:

Confi- nie obwiniaj sie, wypadki chodzą po ludziach i na pewno przez ten incydent nie stałaś się złą matką

barmanka-to masz nie za ciekawie, ale pociesze Cie ze moja teściowa tez ma do nas przyjechac na 2 tyg.w grudniu zając sie małym, strach sie bać co sie bedzie działo.

ankzoc-sliczne butki, strasznie kochane

a propo, wyposarzyłyście swoje pociechy w kombinezony na zimę???ja w sumie myslałam ze jest jeszcze czas, ale w taką pogode jak teraz to lepiej dziecku kombinezon założyc, przynajmniej nie zmarznie. Byłam w kilku sklepach ale jakies takie szaro bure wszystkie, w cocodrillo w miare ale 250zł nie dam na kombinezon w którym mały pochodzi tylko jeden sezon.

A cóż tu dzisiaj takie pustki??? Przecież pogoda się nie poprawiła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pół dnia mnie nie było i myślałam, że nie nadążę nadrabiać, a tu tyle co nic...

Barmanko masz świetnego szefa:tak: Szkoda tylko, że tak się wszystko pokomplikowało:-( A czasami teściowa nie taka straszna. Ja u swojej mieszkam już prawie 2 miesiące i żyję. Pewnie, że nieraz mam ochotę na ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale zaciskam zęby i męzowi ślę żałosne sms-y. A dzięki temu do pracy wrócisz dopiero w styczniu

Tez sie juz balam ze duzo czytania mnie czeka, nie bardzo mam dzis czas zagladac bo ma w domu okropnego marudnika :eek: nic tylko marudzi, zabawki sa bleee, nawet jedzenie i mama dzis na nie, wsciec sie idzie. W szczecinie nadal pada i coraz bardziej go zalewa, jak tak dalej bedzie to w domu dlugo zostane sama zanim domownicy powracaja :-( co za dzien .....

rzeczywiście - opustoszalo tu, że szok... m&m's pewnie się pakuje, jola zapewne pichci, barmanka główkuje co tu zrobic, mamstud się przeprowadza, tsarina ma problem z netem, confi... no własnie a co confi robi?? Mam nadzieję, ze wisielczy humor poszedł w dal i dzisiaj jakos przyjemniej spędza dzionek. a slonkoonline, imagination, niny (2003,27), moniqsan?? hmmm

A reszta?? madzia i malinka są usprawiedliwione - praca... ale reszta?? halooo!!! pisać mi tu i humorek mi poprawić... Właśnie pożarłam się z siostrą i Tatą - zaczęło sie od pierdoły, a stanęło... mam ochote sprzedac swoj domek, spłacić kredyt i kupić jakieś mieszkanko - byle z dala od nich:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y: Powiedziałam o tym M.. - wk..wił się, ale chatki nie chce sprzedać... ehhh RODZINKA...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry