reklama

Mamy majowe 2009

Jola - a co do Ali - Jagoda jest identyczna. W dzien przez cały czas tylko ja jestem do jej dyspozycji, wiec jezeli obudzi sie a ja akurat robie obiad to ... drżyjcie narody!!! Albo jak lezy w leżaczku a ja nie moge akurat wziąźć jej na rece - lament na całego!!! No i oczywiscie - tylko ja i M jesteśmy cacy. Wczoraj przez cały pobyt u Teściów nie pozwoliła się dotknąć Teściowi - biedak, tak bardzo chciał ją wziąźć na ręce, pobawić się z nią - a Ona jak go tylko lokalizowała w swojej bliskości - darła się na całego.... W ogóle - Ona najpierw zaczyna się drzeć, a za chwile gubi się w swoich zamierzeniach i ..cieszy:baffled::confused: - to mnie rozwala:-D...
Płacz - nie rzadko zdarza się u nas sytuacja gdy zaczyna ryczeć, za chwilę robi się sina na maxa, buzia otwarta, oczy zamnięte... i po chwili RYK (normalnie jak noworodek...)

reklama
aaaa - a u nas z nowości - bawiąc się po przebudzeniu z Jaguśką - poczułam igiełki na palcu!!! Jadze zaczynają ząbki wychodzić!!! Tył bieli jej się od dawna, i zazwyczaj na tyły pchała paluchy - a dziś wzięła sobie mojego palca do buzi, i jakież było moje zaskoczenie:shocked2::-D. Póki co nie widzę tych ząbków, ale dość mocno już je czuć:tak::-):-):-)

Aga_k_.....no ja akurat mialam z upraw ekologicznych....no ale zeczywiscie gdybym kupila z niepewnego zrodla to tez pewnie bym obrala.....

A sen ...oj mam nadzieje ze to odwrotnosc....bo przez te moje gadanie to i maz niezle jest juz wystraszony....ja tak sie boje ze cos jej sie stanie.....:no::no:

A liony uuuwielbiam.....

Barmanko....jesli mozna wiedziec....placisz za tego lekarza....:confused::confused::confused:
Ty biedulko.....choc jednego ....jedynego...malutkiego........oj juz niedlugo kochana...niedlugo...:tak:

A ja znow Wam wkleje fotke pod tytulem .....jedna grzechotka nam wystarczy.....:-):-)

Załączniki

• DSC01954.jpg
    DSC01954.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 58
patik- no wazy sporo taki maly klcuszek z niego.:) dlugi klocuszek..

Kochana - ale póki co - Twój Synus nie przebil mojej córeczki;-):-D
W poniedziałek postaram się potwierdzic to odpowiednim dokumentem:tak: Ależ jestem ciekawa ile mierzy i waży (choć wagi mogę się spodziewać - na bank wazy 10 kg - pytanie tylko ile gramów dodatkowo, hehe;-)). Co do długości - 30.09 miała 75 cm

Jolu - to zrozumiałe, że się obawiasz (i z tąd ten sen)... Ja celowo nie pytam - co? kiedy? i jak Wasze przygotowania? - bo naprawdę wystarczająco myślicie i denerwujecie się wspólnie z mężem w domku - a ja (jak i pewnie inne forumowiczki) nie chciałabym abyś dodatkowo żyła tymi problemami podczas przerwy na forum.. Oczywiscie czekamy na wszystkie info - ale z pełnym spokojem i bez nacisku... BĘDZIE DOBRZE!!!

a co do mojego koloska... statystycznie musi się komuś trafić taka Calineczka - padlo na mnie - i dobrze:tak::-D:-D:-D najważniejsze, że zdrowa!!! Dzięki niej nie muszę na siłowni wzmacniać rąk, hehe... no i zawsze jakieś brzuszki się poćwiczy ;-):-)

Jolu - to zrozumiałe, że się obawiasz (i z tąd ten sen)... Ja celowo nie pytam - co? kiedy? i jak Wasze przygotowania? - bo naprawdę wystarczająco myślicie i denerwujecie się wspólnie z mężem w domku - a ja (jak i pewnie inne forumowiczki) nie chciałabym abyś dodatkowo żyła tymi problemami podczas przerwy na forum.. Oczywiscie czekamy na wszystkie info - ale z pełnym spokojem i bez nacisku... BĘDZIE DOBRZE!!!

Oj ...dziekuje za dobre slowa......
Ja nic nie pisalam...bo wlasnie nie chce Was przygnebiac .....ale ten sen to juz naprawde doprowadzil mnie do lez....:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry