slonkoonline
Mama Juleczki
Napisalam sie, ale nie przywitalam.....
WITAM! powinam na pomaranczowo napisac, bo jesien w pelni!
Kurcze nadal nie moge wyjsc z podziwu, ze wczoraj prawie caly dzien na forum!
Dzis niestety latalismy troche po sklepach, bo jutro zamkniete wszystko. Bylismy w Rossmannie wykorzystac hipp'owe kupony, ale tylko kupilismy herbatke i piciu, bo poza tym nic nie potrzebujemy. Poza tym, bardzo lubie kuponowo/znizkowe podarki :-)
Malo mamus dzisiaj, ale pewnie lataja po cmentarzach.... Kurcze, ale to zabrzmialo

Wiecie co ... Zawsze smieje sie, ze na 1 listopada kobiety wyciagaja futra i najlepsze ciuchy i jest wtedy rewia mody.
No i to jest dosc komiczne, ponieaz dzis, mnie sama cisnienie zlapalo i zastanawialam sie co zalozyc! 
Ja to zawsze nic nie pomysle wczescnie! Tylko na koniec dnia 
Myslalam o spodnicy... Przymierzylam zestaw pelny, ide do meza, a on: "wygladasz troche jak 60-latka" 
Stanelo na spodniach! 
Aha! Co do chwalenia dzieci! Cos wiem o tym, dlatego tez wcale Wam nie powiem czym mnie ostatnio zaskakuje moja Jula

Kurcze! Kapiel! Musze leciec. Skonsumuje kolacyjke (wczesna!) i ide kapac bube!
Dobranoc i do zobaczenia!
WITAM! powinam na pomaranczowo napisac, bo jesien w pelni!

Kurcze nadal nie moge wyjsc z podziwu, ze wczoraj prawie caly dzien na forum!
Dzis niestety latalismy troche po sklepach, bo jutro zamkniete wszystko. Bylismy w Rossmannie wykorzystac hipp'owe kupony, ale tylko kupilismy herbatke i piciu, bo poza tym nic nie potrzebujemy. Poza tym, bardzo lubie kuponowo/znizkowe podarki :-)

Malo mamus dzisiaj, ale pewnie lataja po cmentarzach.... Kurcze, ale to zabrzmialo

Wiecie co ... Zawsze smieje sie, ze na 1 listopada kobiety wyciagaja futra i najlepsze ciuchy i jest wtedy rewia mody.
No i to jest dosc komiczne, ponieaz dzis, mnie sama cisnienie zlapalo i zastanawialam sie co zalozyc! 
Ja to zawsze nic nie pomysle wczescnie! Tylko na koniec dnia 
Myslalam o spodnicy... Przymierzylam zestaw pelny, ide do meza, a on: "wygladasz troche jak 60-latka" 
Stanelo na spodniach! 
Aha! Co do chwalenia dzieci! Cos wiem o tym, dlatego tez wcale Wam nie powiem czym mnie ostatnio zaskakuje moja Jula

Kurcze! Kapiel! Musze leciec. Skonsumuje kolacyjke (wczesna!) i ide kapac bube!

Dobranoc i do zobaczenia!
bluzki i spodnie miały w kolorowe paseczki z misiowego materiału ..i do tego klapeczki