reklama

Mamy majowe 2009

Odnośnie zabiegu na stulejce- Martalis pisała o swoim 6-letnim synu, nic nie pisała o zabiegu u takich maluszkach jak nasze!!!

hej .nie mialam dzis czasu ale widze ,ze aneteczka juz odpisala,dokladnie chodzilo o starszego syna,przy xaverku bym ani nie probowala.

piszecie o prawku ,jak ja sie ciesze ze mam,jestem niezalezna nie musze sie nikogo prosic zeby mnie podwiesc

kobity ,ktore nie macie ino robcie i sie nie bojcie.

reklama
Toyota Corolla Verso rocznik 2002, wiec jeszcze w starej budzie, ktora zreszta bardziej mi sie podoba. No ewentualnie swiatla bym wymienila na te nowsze. :-)
Aha i Ty koniecznie tez pochwal sie swoim. Ja nie kojarze jak ten Nissan wyglada...:confused:

Bardzo chetnie bym popisala z Wami, ale zaraz maz focha walnie. :-D
Milej nocki. :tak::-)
Seat, Kochanie!
On też jest w starej budzie, ale dla mnie to nie ma znaczenia. Ja się i tak dopiero uczę... Muszę sobię zobczyć jak wygląda ten Wasz. Ale pewnie jest śliczny;-)
Jak się mąż nie będzie ze mnie nabijał to zrobię jutro zdjęcia mojego cacka;-)

dziewczyny ja dietkę dostała od agi km ale jak pzreślecie mi swojego maila na priv to Wam prześlę do co dostałam. Aga km nie pogniewa się, że rozprowadzam dietkę:-p. Z Aga km ustaliłyśmy, żę zaczynamy od 9.11 (po chrzcinach mojej córci, no bo bym nie wytrzymała!!!! Tyle pyszności miało by mnie ominąć:szok::-p:szok::-p:szok:).
Ta , ta!!!! Ja jestem juz po chrzcinach, a juz dzis myslalam, ze bym zjadla tortu! Nawet bylam sklonna go sama robic!:no::wściekła/y::no::wściekła/y:
Napisalam zreszta na watku "zrzucania nadmaru kg." o moich kg..... i mojej trwalosci w diecie! Szkurna..... Szlag, szlag, szlag! Eh....

Marzena Tfu, tfu... Seat! Mialam wlasnie napisac :-p:sorry2: No co slepemu po oczach! :blink: Nasz sliczny, owszem! Z tym, ze twoj tez pewnie jest sliczny, no moze kapke mniej od mojego, bo moj jest moj. :sorry::-):-D

Dobra ide...Juz chyba setny raz :-) A maz juz kanaly w TV przerzuca z nudow :-)

juz Wam Dziewczynki wysyłam maile... Trzeba było upominać się/pisac o problemie...
Na szczescie confi przerobiła już dogodną dla Was wersję :tak::-)
Dziękuję!!! Za chwilę sobię wejdę na pocztę, bo i tak odchudzane kiepsko na razie mi idzie. Ale mam nadzieje że jak do siebie pójdęm ieszkać to zacznę dietę;-):tak:!!!

A Kto mnie odwiedzi na nowym mieszkaniu???

reklama
Marzenko - ja z duzą chęcią i przyjemnością odwiedzę Cię na nowym mieszkanku - ale na wiosnę (także nie szalej z porzadkami);-):-D

lecę sprawdzić swoj rosołek :-):-):-)
kurcze tak mi to nocne gotowanie idzie, wiec może skusze sie jeszcze na prasowanie:sorry2: albo ziemniaki na jutro obiore:sorry2::sorry2: hmmm....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry