M
Marzena80
Gość
Dziękuję Kochane!
Aneteczo mam nadzieję, że i ja polubię tak jak Ty jeżdzenie samochodem, bo dziś od miejsca zakupu do naszego mieszkania przejechałam około 20 km i od razu wkurzyłam się, bo mi się szyby zaparowały i mądra Marzenka jechała przy temperaturze 0'C przy otwartym oknie, no i na światłach zgasło mi auto. Ale oczywiście mój mąż powiedział mi, że On wiedział, że tam coś jeat z obrotami nie tak i On u siebie na bazie już załatwił, że mi to naprawią. Ale oczwiście żonie zapomniał o tym powiedzieć i biedna żona musiała stresować się jak jej auto zgasło na światłach. Ale nie ważne. DOJCHAŁAM!!! I ŻYJĘ !!!
Aneteczo mam nadzieję, że i ja polubię tak jak Ty jeżdzenie samochodem, bo dziś od miejsca zakupu do naszego mieszkania przejechałam około 20 km i od razu wkurzyłam się, bo mi się szyby zaparowały i mądra Marzenka jechała przy temperaturze 0'C przy otwartym oknie, no i na światłach zgasło mi auto. Ale oczywiście mój mąż powiedział mi, że On wiedział, że tam coś jeat z obrotami nie tak i On u siebie na bazie już załatwił, że mi to naprawią. Ale oczwiście żonie zapomniał o tym powiedzieć i biedna żona musiała stresować się jak jej auto zgasło na światłach. Ale nie ważne. DOJCHAŁAM!!! I ŻYJĘ !!!
ale co nas nie zabije to wzmocni..

Napiszesz mi...? Prawda???
Poza tym cos mi sie nie podoba, ze Julka nie chce lewego cyca, zastanawiam sie czy w nim jest mniej mleka!
Sama niedawno z mezem poszukiwalam wymarzonego. Kiedy kupilismy, to byla radosc! Jakie by nie bylo autko, to zawsze jest czym sie ruszyc. Ja naprzyklad chcialabym jakies malego "wypierdka", zeby miec chociaz jak sie poruszac poza miasto, albo do kolezanki... Poza tym Julka baaaaaaardzo ladnie spi w aucie, po wyjsciu z niego tez, wiec to byloby idealne rozwiazanie dla mnie. Autobusy u mnie jezdza z takiej prywatnej linii i nawet nie mam odwagi probowac sama jechac. Napewno ktos wyrwie sie do pomocy, albo kierowca bedzie zwazal na "zawartosc" autobusu. 
A jak mielismy wczesniej taki maly sportowy..... O DŻIZUS! Scigalam sie gdzieniegdzie z innymi