reklama

Mamy majowe 2009

Dziękuję Kochane!
Aneteczo mam nadzieję, że i ja polubię tak jak Ty jeżdzenie samochodem, bo dziś od miejsca zakupu do naszego mieszkania przejechałam około 20 km i od razu wkurzyłam się, bo mi się szyby zaparowały i mądra Marzenka jechała przy temperaturze 0'C przy otwartym oknie, no i na światłach zgasło mi auto. Ale oczywiście mój mąż powiedział mi, że On wiedział, że tam coś jeat z obrotami nie tak i On u siebie na bazie już załatwił, że mi to naprawią. Ale oczwiście żonie zapomniał o tym powiedzieć i biedna żona musiała stresować się jak jej auto zgasło na światłach. Ale nie ważne. DOJCHAŁAM!!! I ŻYJĘ !!!

reklama
Dziękuję Kochane!
Aneteczo mam nadzieję, że i ja polubię tak jak Ty jeżdzenie samochodem, bo dziś od miejsca zakupu do naszego mieszkania przejechałam około 20 km i od razu wkurzyłam się, bo mi się szyby zaparowały i mądra Marzenka jechała przy temperaturze 0'C przy otwartym oknie, no i na światłach zgasło mi auto. Ale oczywiście mój mąż powiedział mi, że On wiedział, że tam coś jeat z obrotami nie tak i On u siebie na bazie już załatwił, że mi to naprawią. Ale oczwiście żonie zapomniał o tym powiedzieć i biedna żona musiała stresować się jak jej auto zgasło na światłach. Ale nie ważne. DOJCHAŁAM!!! I ŻYJĘ !!!

Moja koleżanka wybrała się na po raz pierwszy na jazdę z jednej miejscowości do drugiej, jakieś 15km, z 3 synami (15, 12 i 6lat). No i tak głośno komentowała jazdę innych kierowców, że najstarszy pozamykał wszystkie okna w samochodzie;-).

marzena - gratuluję auta, teraz dopiero doskwiera mi brak prawo jazdy. Wszędzie na piechotkę a tak dzieci zapakowałabym do samochodu i jazda!!!!!! No, może kiedyś jeszcze zrobię...
Kochana bierz się i rób prawko!!! Przyda nam się. Ucz się razem ze mną. Ja mam prawo jazdy 9 lat i prawie wcale nie jeździłam. A teraz sytuacja mnie zmusiła. I mam nadziję, że przeżyję;-)

Marzena - pozazdrościć fury chciałam a tu post o Twoich przebojach..:eek: ale co nas nie zabije to wzmocni..:tak:
(...)
aga km - już niedługo dietka, naciesz się zakazanymi smakołykami;-)
No, che, che, ja już widzę siebie o te 10kg lżejszą co w ciuszki rozmiar 38 wchodzi :-D:-D:-D (pełna nadziei na cud).
(...)

Bohaciefko - ja też się piszę na tą dietkę.. mam nadzieję, że wytrwam :tak:

Marzena - pozazdrościć fury chciałam a tu post o Twoich przebojach..:eek: ale co nas nie zabije to wzmocni..:tak:

Bohaciefko - ja też się piszę na tą dietkę.. mam nadzieję, że wytrwam :tak:

Ja tez bardzo chetnie, nawet juz dostalam od agi_k_m maila z podstawami diety, ale teraz gin przepisal mi tab. antykonc. no i jeszcze bardziej jestem lasa....:dry::sorry2: Poza tym cos mi sie nie podoba, ze Julka nie chce lewego cyca, zastanawiam sie czy w nim jest mniej mleka!:confused::eek: Nawet nie chce o tym myslec, ona nie chce zadnego mleka poza cycusiowym:szok:

Marzena gratuluje zakupu!:rofl: Sama niedawno z mezem poszukiwalam wymarzonego. Kiedy kupilismy, to byla radosc! Jakie by nie bylo autko, to zawsze jest czym sie ruszyc. Ja naprzyklad chcialabym jakies malego "wypierdka", zeby miec chociaz jak sie poruszac poza miasto, albo do kolezanki... Poza tym Julka baaaaaaardzo ladnie spi w aucie, po wyjsciu z niego tez, wiec to byloby idealne rozwiazanie dla mnie. Autobusy u mnie jezdza z takiej prywatnej linii i nawet nie mam odwagi probowac sama jechac. Napewno ktos wyrwie sie do pomocy, albo kierowca bedzie zwazal na "zawartosc" autobusu. :baffled::dry:

bohaciefka bierz sie za prawko! Przy dzieciach to jest naprawde nieoceniona umiejestnosc/pozwolenie. Ja w aucie czuje sie jak ryba w wodzie, ale to chyba juz mam we krwi. Uwielbiam jezdzic, a teraz tym nowym/uzywanym ;-) OOOOOoooo BARDZO!:happy2: A jak mielismy wczesniej taki maly sportowy..... O DŻIZUS! Scigalam sie gdzieniegdzie z innymi :-D Tylko ciiii maz nie wie :cool2:

No nic zmykam! Bo widze, ze mezus ze snem walczy czekajac na mnie :-D:tak:
DOBRANOCKA...

reklama
Slonko ja Wasze przeboje z zakupem auta doładnie pamiętam. Ale co w końcu kupiliście??? Bo tego nie wiem???
Toyota Corolla Verso rocznik 2002, wiec jeszcze w starej budzie, ktora zreszta bardziej mi sie podoba. No ewentualnie swiatla bym wymienila na te nowsze. :-)
Aha i Ty koniecznie tez pochwal sie swoim. Ja nie kojarze jak ten Nissan wyglada...:confused:

Bardzo chetnie bym popisala z Wami, ale zaraz maz focha walnie. :-D
Milej nocki. :tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry