reklama

Mamy majowe 2009

kochane mamuski trzymajcie kciuki dzis juz nie wytrzymalam i podałam malej mleczko sztuczne, mam nadzieje, że pospi dłużej ;-), bo po wczorajszej nocy poprostu miałam dość, o godzinie 19.30 cyc o 22 juz głodna, pozniej 12, po 1 no i po 3 a nastepnie zabawa na całego do 5, normalnie wysiadam :confused2:

marzena80- nie no zdjęcia powalające :-D

Moniqsan- kurcze , ale lipa i co teraz zrobisz?

jola466- oj kurcze kochana mam nadziej, ze szybko sie zagoi :-)

reklama
marzenka - fotka po prostu rewelacja!!! Cudnie Nataszka wygląda w tym pudełku - no i jak tak patrzę na nią - to chyba "pierwsze miejsce" Wam się należy, ale spoko, spoko - My jesteśmy tylko mały kroczek za Wami;-):-D

confi - nie no, nie no... zupki, deserki - ależ się rozkręciłaś :-D:-D:-D a jak deserek robiłaś? Owocki podgotowałaś? Czy tylko jabłuszko, a potem wszystko zblenderowalaś?? Ja dopiero przymierzam się do samodzielnych potraw:zawstydzona/y: Póki co same słoiczki (no a propo słoiczków od poniedziałku podawałam Małej na obiad cos z mięskiem, wczoraj jedną małą kupę zrobila, ale dzisiaj dalej zastój... Mysle,że na ten tydzien wystarczy jej tego mieska - co Wy na to? Jak czesto podajecie mięsko swoim maluchom?)

jolu - ojjj... współczuje tego oparzenia - mam nadzieję, że nie jest ono bardzo poważne... Pewnie teściowa siłą woli Ci to naczynie "rozbiła"..

moniqsan - kurcze... a na ile przyjeżdża ta Twoja siostra cioteczna? Może rzeczywiście zadzwoń do niej "po przyjacielsku" i podpytaj o możliwośc przesunięcia tego terminu - może skusisz ją juz zakupami światecznymi, i poszukiwaniem promocji;-):-D

A co do Lili - mam nadzieje, ze czesciej bedzie sie jej zdarzało to... co nie było "powiedziane głośno" ;-) Moja spi juz godzinę. Na spacerze też spała (w chodziłyśmy ponad 2,5 godz.), wiec pewnie nocka należy do nas i ...zabawy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

m&m's - dlaczego?? Przejrzyj sobie demotywarory, które wczoraj mamamatysia wrzuciła - od razu bedzie Ci lepiej (szczegolnie ten o kobietach)

a ja ... chyba dla oddania miejsca (1 miejsca pod wzgledem wagowym )- wrzucam fotki Jagódki

Załączniki

• DSC02349.JPG
    DSC02349.JPG
    59,5 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC02411.JPG
    DSC02411.JPG
    45 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC02454.JPG
    DSC02454.JPG
    47,3 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC02517.JPG
    DSC02517.JPG
    39,5 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC02523.JPG
    DSC02523.JPG
    42,1 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC02534.JPG
    DSC02534.JPG
    64,2 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC02535.JPG
    DSC02535.JPG
    55,2 KB · Wyświetleń: 42
Wiecie co mój Kamilek dzisiaj był mega marudny chyba te ząbki mu idą już na dobre do tego nic a nic nie chce jeść teraz już nawet obiadek jest bee masakra normalnie nie odpisze wam wszystkim bo jakoś dziś nie mam weny jestem zmęczona
Marzenka mój Kamilek robi identiko dupka w góre głowa do ppodłoża i jazda :-) a zdjęcie w pudełku rewelacja

m&m's - dlaczego?? Przejrzyj sobie demotywarory, które wczoraj mamamatysia wrzuciła - od razu bedzie Ci lepiej (szczegolnie ten o kobietach)

a ja ... chyba dla oddania miejsca (1 miejsca pod wzgledem wagowym )- wrzucam fotki Jagódki

Jagódka słodziutka:-D. Ups i wychodzi już z leżaczka.A jak fotelik przetestowany?Jeśli tak to pisz jak sie sprawdzo by my dalej"polujemy" a Fifi jak widzi nosidełko to się drze wniebogłosy bo już jest za małe:baffled:

a dziękuje madzia i mamamatysia za mile słowa:-):-):-)

mamamatysia - fotelik juz sprawdzony i pozytywnie zaakceptowany!!! Nie mogę zlego slowa powiedzieć na temat maxi cosi priori - świetnie nam się ten zakup udał:tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry