marzenka - fotka po prostu rewelacja!!! Cudnie Nataszka wygląda w tym pudełku - no i jak tak patrzę na nią - to chyba "pierwsze miejsce" Wam się należy, ale spoko, spoko - My jesteśmy tylko mały kroczek za Wami;-)
confi - nie no, nie no... zupki, deserki - ależ się rozkręciłaś

a jak deserek robiłaś? Owocki podgotowałaś? Czy tylko jabłuszko, a potem wszystko zblenderowalaś?? Ja dopiero przymierzam się do samodzielnych potraw

Póki co same słoiczki (no a propo słoiczków od poniedziałku podawałam Małej na obiad cos z mięskiem, wczoraj jedną małą kupę zrobila, ale dzisiaj dalej zastój... Mysle,że na ten tydzien wystarczy jej tego mieska - co Wy na to? Jak czesto podajecie mięsko swoim maluchom?)
jolu - ojjj... współczuje tego oparzenia - mam nadzieję, że nie jest ono bardzo poważne... Pewnie teściowa siłą woli Ci to naczynie "rozbiła"..
moniqsan - kurcze... a na ile przyjeżdża ta Twoja siostra cioteczna? Może rzeczywiście zadzwoń do niej "po przyjacielsku" i podpytaj o możliwośc przesunięcia tego terminu - może skusisz ją juz zakupami światecznymi, i poszukiwaniem promocji;-)
A co do Lili - mam nadzieje, ze czesciej bedzie sie jej zdarzało to... co nie było "powiedziane głośno" ;-) Moja spi juz godzinę. Na spacerze też spała (w chodziłyśmy ponad 2,5 godz.), wiec pewnie nocka należy do nas i ...zabawy