Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dla doroslych dobre winko
dla siostry soczek

Patrzę na zdjęcie Jagi w Maxi Cosi i myślę sobie - "eeee, wcale taka duża ta Jagódka nie jest" .... po czym czytam, że to Maxi Cosi Priori. Sorrrry, muszę pozbierać szczękę z podłogi 

Specjalnie dla M&m's, na poprawienie humoru;-):
To naprawdę bardzo zły pies! - Joe Monster
Tatuś do córuni:
- Co tam mieszasz, kochanie, w tym garnuszku?
- Kleik.
- Daj spróbować. Mlasku, mlasku… Hmmmm... Dziwnie smakuje…
- Bo to kleik do papieru…
- Natasza, zjedz kawałek tortu.
- Dziękuję, Jura, ale nie mam ochoty.
- Ale spróbuj!!! Naprawdę smaczny!
- Nie, dziękuję! Po osiemnastej już nic nie jem.
- Ale spróbuj!!!
- Nie, dziękuję - słodkiego nie lubię...
- Jedz kuffa ten tort!!! W środku jest pierścionek!!! Oświadczyć się chciałem....
I dla Joli
Policjanci wezwani na miejsce zdarzenia oglądają ciało kobiety w wieku mocno zaawansowanym. Ciało znajduje się w ubikacji - z głową w sedesie przytrzaśniętą deską klozetową. Policjanci postanawiają przepytać gospodarza domu na okoliczność zdarzenia.
- Czy znał pan denatkę?
- Tak, to moja teściowa.
- Mieciu, sprawa jasna, pisz! Przyczyna zgonu: śmiertelne zatrucie Domestosem podczas czyszczenia toalety.
Gdyby świat miał swój interfejs okienkowy II - Joe Monster

Ostatnio czytalam wierszyk dla tesciowej u nas w rodzinie byl przypadek,ze mojej ciotki syn mial jakies 3lub4latka w przedszkolu na dzien babci zamiast powiedziec wierszyk wyszedl na srodek i powiedzial:"Babciu droga,babciu stara,babci z dupy leci para"wyobrazcie sobie mine babci![]()

A to odnośnie mojej przeprowadzki. Łóżeczko było zarzucone gratami i nie mialam gdzie mojego dziecięcia położyć spać...