reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Och dziewczyny....Wy to byscie potrafily umarlaka rozsmieszyc......:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.......kochane jestescie.....

A co do kawalu o tesciowej ....oplulam laptopa ze smiechu.....:-):-)

Moniqsan..... a widzisz ...dobrze ze zadzwonilas...tak to bedziesz mogla sobie "odbic: nieobecnosc meza...a siostra na pewno sie nie obrazila.....:tak::tak:.......
a ten sam kawal wczoraj czytal mi maz.....normalnie usmialam sie ......

a nie wiem ktora z Was pisala kawal o prezerwatywach i gotowaniu kompotu....normalnie ryczelismy ze smiechu z mezem chyba z 10 minut....:-D:-D:-D:-D

Agus.....oj podesle Ci te moje niejadki.....a o foteliku tak samo pomyslalam...oj wcale ta Jagodka nie taka duza ..jeszcze ma tyle mniejsca w foteliku.....a pozniej dopiero doczytalam ze to ten wiekszy....i normalnie szczeka mi opadla....;-)

Moniqsan-Mi się kawał podobał ale dopiero teraz wróciłam do laptopka i nadrabiam szybciutko.Dobrze, ze nie było spięcia z powodu przesunięcia wizyty:-)

Cieszę się że znaleziony przeze mnie kawał was rozbawił:-).
Ja mam dalej perypetie z moją T ale opiszę jutro a wątku zamkniętym bo dziś mi już sił brakuje:sorry:.Filip podłapał nową umiejętość-wspinanie się i cały boży dzionek ćwiczył na mnie:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry