moniqsan
Fanka BB :)
kasia, marzena, tutaj : https://www.babyboom.pl/forum/dziec...ajowe-2009-a-18750/index2218.html#post4430627
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie no, ja głupia, że też od razu na to nie wpadłam! Podjadę z Gabą na kilka dni, to jej ta niedowaga zaraz zniknie!!! :-)o tak;-)
podrzućcie mi z piątke niejadków a doprowadzę je do "porządku", hehehe... No i dzięki temu sporo moich ciążowych kg przeszło na Niuńkę ;-)
![]()
No, przynajmniej jeden dowód wdzięcznościJa pisałam
Mamomatysia, jak to wspinanie???![]()
.Później a moich kolanach obracał się (tak jak do raczkowania)i "pełzał" do góry chwytając się mojej bluzki.Chciałam zrobić fotki(tzn Mati chciał zrobić) ale bateria w aparacie siadła... SHIT.Monisiu-Ja bym tam wolała żeby on taki szybki nie był bo szybciej mi sie skończy okres beztroski:-Mamomatysia ,normalnie zazdroszcze postępów waszych szkrabów.Damianek Confi też juz sobie fajnie radzi.
.Chyba zacznę się rozglądać za bramkami na schody bo dzisiaj zostawiłam go na kilka minut na macie a jak wróciłam z herbatą to był pod drzwiami po drugiej stronie pokoju
Dobre

!!!No właśnie coś mi te suwaczki szwankują. Każdego dnia zmieniam bo suwaczek nie sunie do przodu:-( Wczoraj pokazywał jeszcze 6 miesięcy FifiegoO, nowy suwaczek u Fifiego!