slonkoonline
Mama Juleczki
aga_k_m
Jak z tym fotelikiem nowym.... Monutuje sie do naszego stelaza, czy to taki stacjonarny do auta?
Jak z tym fotelikiem nowym.... Monutuje sie do naszego stelaza, czy to taki stacjonarny do auta?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aga_k_m
A czy juz montowalas "kruszynke" w spacerowce?nie Kochana - to juz jest Maxi Cosi Priori... i jest to typowy fotelik do auta... skonczylo sie wożenie na stelazu :-( No i fotelik jest od 9-18 kg

A to bardzo prosto sie robi. Przy jakby sednie wozka, tam gdzie ona jest uczepiona, sa takie male koleczka, ktore trzeba wcisnac i wyjac mozna ja spokojnie. Ja juz tak kiedys robilam. tylko szkoda, ze nie mozna tych "majteczek" mocujacych dziecko odczepic!tak slonko- od 1.11 jeździmy w spacerowce (na plasko) - przy wkladaniu i wyciaganiu - masakra!!! wiesz - Jaga ma juz 78 cm, i jeszcze ubrana w grube ciuchy, a do tego spacerowka wyscielana jest śpiworkiem... MASAKRA!!! Moj M mial popatrzec zeby tą "raczkę" jakos na czas zimy zdemontowac...
A to bardzo prosto sie robi. Przy jakby sednie wozka, tam gdzie ona jest uczepiona, sa takie male koleczka, ktore trzeba wcisnac i wyjac mozna ja spokojnie. Ja juz tak kiedys robilam. tylko szkoda, ze nie mozna tych "majteczek" mocujacych dziecko odczepic!