reklama

Mamy majowe 2009

Monika
Co Ty nam kitu nawciskałaś!!!???
Wyglądałaś słuchaj ekstra, jak na zaawansowaną ciążę to naprawdę super. I wcale nie byłaś żadnym wielorybem, ani trochę. Głupia Ty!

Ej, nic się na cukrzyczkach ślubem nie chwaliłaś (pstryczek w nos) :-p

reklama
Swoja droga musze potwierdzic, to co pisza dziewczyny. Skoro bylas w zaawansowanej ciazy, to jeszcze lepiej wygladalas! Ja juz na koniec ciazy to bylam tak spuchnieta, ze wygladalam jak balon! A twarz! Katastrofa! Jak kartofel. A u Ciebie nic poza brzuchem!

Wiecie co... Ja to zmykam. Julka jakos dziwnie sie zachowuje. Co chwile cos jeczy, gada sobie pod nosem i spi. Boje sie, ze jednak zabki ja tak denerwuja. Ide i chyba bidulke wezme do lozka, do siebie przytule.
Bardzo milo mi sie pisalo. Troche jak za dawnych czasow, tylko godz. nie ta ;-)

Do milego zobaczenia kolezaneczki/cioteczki majowe BB.
BUZIAKI!

wiesz co... teraz to juz naprawdę nie pozwolę Ci się ukrywać - naprawdę fajnie wygladasz (Twoj M tez, ale wole Ciebie podkomplementować!!! ). A co dopoprzedniej fotki - Monia - ulżyj sobie i przejrzyj moje fotki (na wątku brzuszkowym) - tosz to ja bylam jak 2xTY!!!

Dziewczyny! Mam 14 stron od wczoraj a już się kładłam z błogim uczuciem, że jestem na bieżąco:-p.
Dzień dobry!!! U mnie świeci słonko, Małgosia nie chce mleczka na śnaidanie a Gabę zaraz wyprawię do przedszkola bo taka energia Ją rozpiera, ze choć piątek to wysyłam do przedszkola (tydzień siedziała w domu). No i dostałam drugi @ jak w zegarku. A jutro i pojutrze będę pichcić menu na chrzciny.

Jezu jak ja sie nie moge doczekac az wszystkie do pracy wrocicie !!! Przeciez to jest nie mozliwe zeby tak stukac ;-);-);-) NIe odpisze bo nie mam czasu na nadrabianie. Melduje ze weekend mnie nie bedzie, wracam w poniedzialek i od razu ostro wezme sie za was ;-)
Jeszcze tylko Adze odpisze co do braku czasnu na gg przy napietym grafiku- ja to najczesciej podczytuje przy sniadaniu czy obiedzie jesli oczywiscie meza nie ma w domu. Wczoraj byl juz od 14 i co chcialam sprawdzic bb to slyszalam komentarze typu: znou siedzisz przed kompem no i dalam sobie luz...ale w poniedzialek mam zamiar nadrobic zaleglosci:happy2:

Milego weekendu i wszystkieog naj dla kolejnych połroczniakow :tak: bo z tego co pamietam to NATASZKA jutro ma swoje swieto :tak: Mój Gucio tez :-p

reklama
ja sie pytam wariatki czy wy jestsescie NORMALNE?? kurcze wczoraj byłam po 20, dziś zaglądam o 8.40 a tu już 13 stron :szok::szok:

a teraz powiem wam, że na moje dziecko to chyba już nic nie pomoże :wściekła/y:, dałam jej sztuczne melczko, oczywiście slicznie wypiła przed snem i co spała tylko do 24 :dry: i co ja mam zrobić, nic ni pomaga :confused:, kaszka, cyc, sztuczne wszystklo do d....

agakm- super fotki :-), jagódka jest słodziutka

florencja- ja pierdziele, smieszny ten wierszyk, ale wyobrazam sobie jak musialo byc babci głupio :zawstydzona/y:

marzena80 - dzieki :-D

Moniqsan- ja widziała, nawet na stronie 2246 pytałam co zrobisz teraz?? No ale już wiem i wcale ci się nie dziwię, że tak załatwiłaś :-)

mamamatysia- tylko patrzec jak filip bedzie uciekała ci na czworaka ;-)

confi-:-D

*aga*- ja gdybym nie miala laptopa i niemogłaby sie walnac na łózko to pewnie też bym rzadziej zaglądała

slonkoonline- pewnie to zeby

monika1977- kurcze chyba widze cie piewrszy raz :-)

kazda z was wygladała cudnie w tym wyjatkowym dniu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry