reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ojjj martini - kocham!!! ze spritem i limonką!!!

słodkie - hmm... juz Ci podpowiadam - winko nazywa się "RUBY OF CRIMEA" - jest to krymskie wino z carskich piwnic, kwalifikowane jako mocne wino słodkie likierowe. Mówie Ci miodzio... Jest takie troszkę "gęste" - ale smakuje naprawdę jak miód pitny, tyle, że jest na bazie różnych odmian winogron, z nutą suszonych owoców i migdałów - po prostu musicie spróbować!!!

aaa - to podpowiem Ci jeszcze, że ja zazwyczaj kupowalam je w Carrefoure. Nie jest tez drogie - ok. 20 zł, a naprawdę pycha:tak::-D i tak cieplutko sie robi wewnątrz... na serduchu rzecz jasna ;-)

dzień dobry kochane, a co to? Wy już od rana tankujecie? :-D:-D:-D

Kasiu , wszystkiego dobrego dla Filipka od Confi i Damianka :-):-):-)

a my dziś wyspaaaani , Dami spał ze mną do 9.40 a wczoraj padłam tez dość szybko więc nadrobiłam ostatnie straty

strasznie zazdroszczę Wam zdjęć ślubnych...my jeszcze ślubu nie mieliśmy ;-):zawstydzona/y:
co prawda planujemy w przyszłym roku ale boję sie ze nie będzie na to kasy , nie chciałabym jednak odkładać tego w nieskończonośc. mam jakąs taką potrzebę bycia żoną:-D Mój M z reszta już tak na mnie mówi,ale wiecie...muszę mieć to na papierze :-D:-D:-D
My co prawda nie planujemy ślubu kościelnego ale na pewno będę chciała mieć sukienkę...co prawda bez welonu ale sukienkę. W ogóle planujemy coś...ale na rae o tym ćśśśś by nie zapeszyć. jak załatwimy to dopiero powiem ;-)

Hej. Od 8 próbowałam uśpić swojego oszołoma. Tarła oczy, stękała, ziewała, cycka łapała ze 100 razy, śpiąca jak cholera. I dupa, nie zasnęła. Poddałam się i wzięłam ją do pokuju na matę - leży i bawi się motylkiem lamaze (kurde, chyba kupię jeszcze jakąś ich zabawkę, ta zdecydowanie u mojej niuni wygrywa)

Ej dziewczyny, bleeee, jak wy możecie pić słodkie wino??? :eek: Mnie nawet czasami półwytrawne muli :no2: Nie boli was potem głowa?
Martini też uwielbiam, ale rose (nie mylić ze słodkim ciężkim korzennym rosso) z cząstką cytryny :tak:

Ankzoc - jak wybierałam łóżeczko to właśnie zdecydowałam się na szczebelkowe ze względu na to, że dziecko może złapać się szczebelek i tak trenować wstawanie..a kurcze nie widziałam takich uchwytów..:eek: fajne :tak:
aaaa Slonko - dziekuje za radę w sprawie tej rączki - jutro (w sumie to juz dzisiaj ) z nią powalcze. Buziak Ci za to :**********************

wiesz co - w ogole to przestal mi sie ten wozek podobac... Na wiosne dajemy go bratu M (bo tez bedzie miał dziecię majowe - i prawie moj termin):wściekła/y: , albo sprzedajemy.. A kupujemy jakąs extra spacerówkę
Aga i Slonko - z tego co pamiętam macie wózki Taco Jumper..:confused::confused::confused: dlaczego Wam się nie podobają? O co kaman?:confused:
Ja jestem zachwycona moim i widziałam już kilka takich samych :szok: w moim mieście, które nie jest za duże jak to w Irl.. Na szczęście nikt nie przebił mnie kolorkiem zielonym w kółeczka :happy2::-):happy2:

reklama
100 lat dla Filipka i Gucia !!!!
Dziendoberek, :-)
Jestem na bb i efekt taki ze bez sniadania, w pidzamie, M. jeszcze w łózku czeka na mycie...jedynie Zofik oporządzony.
Byłam wczoraj w pracy zawiozłam L4 opieki nad M. i chyba szef wpisze mnie w grafik w Wigilie od 8.00 do 20.00 :-(:-(:-( załamka.
Dobrze ze jest zamkniete pozale sie Wam na moja prace bo krew mnie zalewa....a nie moge tak oficjalnie
Moja osobista wychowanka lat 15 od wakacji jest u swojej przyszłej rodziny zastepczej, Pani nie mogła miec dzieci i byli zakochani w dziewczynce i ona w nich i co? i Pani jest w ciąży i co? i Dziewczynka jest juz beeee.....
I prawdopodobnie wróci do Domu dziecka:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry