Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aga i Slonko - z tego co pamiętam macie wózki Taco Jumper..dlaczego Wam się nie podobają? O co kaman?
Ja jestem zachwycona moim i widziałam już kilka takich samychw moim mieście, które nie jest za duże jak to w Irl.. Na szczęście nikt nie przebił mnie kolorkiem zielonym w kółeczka
:-)
![]()
Mam czas do kwietnia - w kwietniu przekażemy (chyba) wózek do Krakowa - do brata M.
wene macie niesamowita. Przy Was bede musiala nauczyc sie szybko czytac, jedna reka gotowac obiad, druga bujac malego marudnika.... dobrze ze jeszcze dwie nogi mo pozostaja
Zabieram sie do czytania bo pewnie maly sie zaraz obudzi na obiadek i trzeba bedzie isc na spacerek. Milego dnia :-)Moniq mnie głowa boli tylko po czerwonych obojetnie czy wytrawne czy słodkie. Toleruje tylko białe a ostatnio to zapijam sie w miodach pitnych...niezle kopią![]()

ojjj tak - ale jakie to kopanie jest miodzio ;-);-);-) Ja zazwyczaj brałam półtoraki, dwujaki też są o.k.![]()
Ja tez....ale jestem ciekawa jak smakuje trójniak???? a i moja Sister przyniosła mi jakies ukrainskie wino 17% które tez smakowało jak miód ale nie pamietam nazwy:-(
... normalnie jak 

... oddali dziewczynkę niczym zwierze do schroniska, gdy sie znudzilo badź zaczęło przeszkadzać... Tylko, że my ludzie, mamy wiekszy rozum i wiecej uczuc od zwierząt:-