reklama

Mamy majowe 2009

Moniq mnie głowa boli tylko po czerwonych obojetnie czy wytrawne czy słodkie. Toleruje tylko białe a ostatnio to zapijam sie w miodach pitnych...niezle kopią:tak:

reklama
Aga i Slonko - z tego co pamiętam macie wózki Taco Jumper..:confused::confused::confused: dlaczego Wam się nie podobają? O co kaman?:confused:
Ja jestem zachwycona moim i widziałam już kilka takich samych :szok: w moim mieście, które nie jest za duże jak to w Irl.. Na szczęście nikt nie przebił mnie kolorkiem zielonym w kółeczka :happy2::-):happy2:

ja żałuję, że nie wzięłam TAKO bez tych kółek - zadecydował moj M - jemu sie od samego poczatku ten podobal i basta...a że terminy oczekiwania na wózki dochodziły do 2 miesięcy - to ... podjelismy decyzje, ze od razu zabieramy ten co był na sklepie.. Ja byłam za dwukolorowym (bez kółek)

po drugie.. żałuję, że nie drążyłam dłuzej tematu wózka Leviroo - jak szukałam wózka, to były tylko z kołami piankowymi - a teraz ... ponoć jest pełen wybór. A wózek wizualnie o niebo fajniejszy - a funkcje te same..

po trzecie - tańsze firmy potworzyły wózki z tego samego pokrycia materiałowego... i tak np. jak Jaga się urodziła, to w B-cu widziałam tylko jeden identyko wozek jak ja mam, a teraz... co chwile widze "moje kółka".. Tylko stelaże inne ;-)A znowu TAKO poszerzył swoją ofertę i maja teraz takie fajne palety kolorków, że hej!!!

Dlatego - przy wyborze spacerówki będę kierowała się tylko i wyłącznie moimi upodobaniami, i pewnie dość długo będę analizowała wszelkie wózeczki :tak: Mam czas do kwietnia - w kwietniu przekażemy (chyba) wózek do Krakowa - do brata M.

Witam, wpadlam aby sie tylko przywitac,wczoraj mnie nie bylo bo mielismy awarie internetu :-( Na razie nie mam pojecia co tam u Was, troszke mnie zalamala ta ilosc stron do nadrobienia :szok: wene macie niesamowita. Przy Was bede musiala nauczyc sie szybko czytac, jedna reka gotowac obiad, druga bujac malego marudnika.... dobrze ze jeszcze dwie nogi mo pozostaja :-D Zabieram sie do czytania bo pewnie maly sie zaraz obudzi na obiadek i trzeba bedzie isc na spacerek. Milego dnia :-)

Aga_k_m - aha..czyli wizualnie Ci się tylko nie podoba..myślałam, że funkcyjność..
*AgA* - co za ludzie..widać tak się w dziewczynce zakochali...:wściekła/y:
hehe - dwie Agi :-):-) chciałam napisać skrótowo Aga ale musiałam rozróżnić według waszych loginów :-D:-D

reklama
kurcze AgA - Ci ludzie zachowali się jak:wściekła/y:... normalnie jak :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::no:... oddali dziewczynkę niczym zwierze do schroniska, gdy sie znudzilo badź zaczęło przeszkadzać... Tylko, że my ludzie, mamy wiekszy rozum i wiecej uczuc od zwierząt:-(:-(:-(.. SZOK... Bardzo mi żal Twojej podopiecznej:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry