reklama

Mamy majowe 2009

reklama
A ja znowu nie jestem na bieżąco...

Ale bardzo dziękujemy za życzeia!!!

I o ile moje maleństwo pozwoli to zabieram się za nadrabianie...

Mam takie pytanko.Jak sobieradzicie ze zmiana pieluszki malenstwom?Moj Mati robi takie ewolucje i cwiczenia gimnastyczne ze juz nie wiem co robic.Daje mu oczywiscie rozne rzeczy zeby sie zabawil ale nie zawsze to skutkuje.Pol biedy jak bylo tylko siku gorzej jak byla grubsza sprawa.:-DMusze wtedy bardzo uwazac ha ha.

Florencja wyrazy wspolczucia.

Slonko widze ze chyba z Julka lepiej bo z Twojego postu bije pozytywna energia:-)

Mialam jeszcze cos napisac ale juz Mati usiluje dopasc pralke bo mamy w kuchni.Musze Go zajac czyms innym.

tylko na chwilę, piekę kolejne ciasto. mam sposób na usypianie córci. odpalam kompa, podczytuję Was, czasem odpowiem i jednocześnie tulę córcię drgając nogą (jakbym miała tik nerwowy) i córcia zasypia:-D:szok::-D:confused:. I teraz też sie udało:-). czas na masę do ciasta kruchego. Mięsa czekają na swoją kolej. Wkleję fotki z chrzcin to poznacie moją rodzinkę. pa

Do usłyszenia po weekendzie, jutro wielka chwila małej osóbki o 12.15 :)

Witam majóweczki

Cisowianka w ogóle sobie nie radze teraz z normalnym, kultularnym przewijaniem małego:)
Przewraca mi się, kręci, nie da się niczym zaiteresować w pozycji na wznak:)
A jak już coś sobie upatrzy to nie ma przebacz mama. często mu pieluchę zakładam jak leży na brzuchu.

Florencja współczuje bardzo straty bliskiej osoby.
Moniqsan moj mąż też tak ma w nocy jakmały się obudzi to gada do niego: Czemu ty synku nie spisz?A mały banan od ucha do ucha.
Bohaciefka udanych chrzcin życzę.
I wszystkiego naj dla półrocznych maluszków.

anetka- super kiecuszka:)

ela,ewka,florencja,joann,moniqsan,aga-k-m,slonkoonline..--- dzieki dziewczynki za pocieszenie.. raczej nie da sie nic zrobic zeby ja wykopac a ja nie jestem taka ktora knuje intrygi zeby komus dokopac.. nie umialabym tak... co do bledow to nawet jesli jakis zrobi to tak zrobi ze nikt o tym sie nie dowie ,, takze moze jedynie kiedys szefowi sie znudzi.. ale w sumie mi ona zwisa,, niech se ma jakie chce uklady z szefem , jedynie co mnie wpienia ze obgaduje ludzi i jest falszywa..

slonko- co masz na mysli mowiaz ze moze to nie ich wina??? super ze mala przespala az 1.5 godzinki oby tak dalej..:)

florencja- przykro mi z powodu dziadka:/

moniqsan- oj bidulko a moze jakas kolezanka zostala by z mala lilianka a wy w tym czasie byscie gdzies wybyli na caluski dzionek??

Byscie zdechly jak byscie uslyszaly jak Krzysio udaje ze ma kaszel zeby go wziasc z bujaczka jak stary palacz i to w dodatku klubowych:tak:

Myslalam, ze tylko moja Julka jest takim aparatem! Nie wiem jak to sie dzieje, ale zazwyczaj jak nie chce jej wziac na rece, to: jej sie uleje tak, ze kaszle, albo wlasnie cos jej wpadnie do gardla :eek::szok: i symuluje zakrztuszenie! Nastepnie po wziecu jest cala szczesliwa! Pomijam juz akcje kiedy to zanosi sie i dostaje spazmow do tego jest fioletowiutka, a za sekunde na rekach jest juz wszystko ok. Swiat jest piekniejszy :-)

cisowianka pisze:
Slonko widze ze chyba z Julka lepiej bo z Twojego postu bije pozytywna energia:biggrin2:
Mozna tak powiedziec. Julka jako tako zachowuje sie jak człek normalny. Jest tez maz (weekend jakby nie bylo) i troche nia sie zajmuje, przez co ja mam chociaz troche chwili dla siebie. Teraz dla przykladu uspokaja ja, a ja pisze. Troche pojeczal, ze pewnie znow do wieczora bede siedziec :dry: "Pyszecież" to nie prawda ;-):-p:oo2:

tikanis pisze:
slonko- co masz na mysli mowiaz ze moze to nie ich wina??? super ze mala przespala az 1.5 godzinki oby tak dalej..:)

Kurde chyba zle przeczytalam wiadomosc :-( Tak to jest jak sie szybko chce nadrobic wszystko na raz. Jak tylko bede miala znow chwile to przeczytam D O K Ł A D N I E :sorry:
Wstyd mi..... :cool:

Lece dac cyca bubie, bo jeczy troszke.

Chyba Was nadrobiłam. Może trochę po "łebkach", ale nadrobiłam:-)
dla wszytskich 6- miesieczniakow duzo usmiechu:-)

dziewczyny mam do was pytanie gdzie wybieracie sie na sylwestra bo my narazie szukamy jakiegos balu :-) jutro idziemy na poszukiwania..

co do spania to zastanawiam sie czy zamiast mleka nie podawac malemu jak sie budzi w nocy wody,, ponoc to skutecznie powoduje ze dzieci zazynaja sypiac cale nocki.. hmmm
My też jeszcze żadnych planów nie mamy. Może "sprzedamy" Młodą babci, a sami spać pójdziemy:tak::tak::tak: A co do nocnego podawania mleka to ja ostatnio odmówiłam. Młoda pije tę cudowną herbatę z hippa, o której mamamatysia kiedyś pisał...

A jak tam swieta?, myslicie juz o prezentach ?o tym w co wystroicie swoje Malenstwa?, w koncu to ich pierwsza Gwiazdka?:confused:

Ja juz mam zrobiona liste prezentów prawie dla wszystkich:cool2: - zeby nie zostac na ostatnia chwile z zakupami.
Oczywiscie nie wiem tylko co kupic Zofikowi?:confused:
M. mowi zeby sie nie przejmowac bo ona i tak nie bedzie kumac:eek:
O prezenatch nie myślałam. Jak zwkle zostawię wszystko na ostatnią chwilę, ale za to już zaprosiłam moich rodziców i teściów na Wigilię. Chcę, żeby Natasza swoje pierwsze święta spędzi ła z rodzicami i dziadkami. A tak wcześnie zaprosiliśmy, żeby cudowna siostara mojego męża w jakiś sposób nas nie uprzedziła. Muszę przyznać, że teściowa była zachwycona, bo powiedziała, że nikt nigdy w życiu jej na Wigilę nie zaprosiła nawet własna córka. I stwierdzila, że im na razie nic nie powie, dopiero jak jej Lidzia zakomunkuje, że "mamuś my do Ciebie na Wigilię przyjdziemy" to jej powie, że nic z tego... A moim rodzicom też musiałam powiedzieć wcześniej, żeby mój tatuś nie zdążył wcześniej umówić się ze swoją mamusią czyli moją babcią. Ostatnio dość ostro się pokłóciłyśmy i nie mam ochoty z nią spędzć świąt. Niech spędza je ze swoim ukochanym wnukiem czyli moim kuzynem.

No i gapa ze mnie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA GUCIA!!!
I SPÓŹNIONE ŻYCZENIA DLA FILIPKA!!!

reklama
hej
moniqsan widze ze ty jak ja czekasz do 6 miesiecy zanim cos podasz innego ja czekam jeszcze 10 dni:)
odliczamy....ja z kolei sie ciesze ze bede mogla podac cos lyzeczka jestem ciekawa reakcji malej:)
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry