Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No ale czy przy ząbkach dziecię budzi się tylko na cyca i je na śpiąco po czym śpi spokojnie 2-3 godziny? Myślałam że dzieci są wtedy bardziej marudne i coś się z dziąsełkam dzieje. U nas tego nie ma 
Teraz nie robi mi scen po odniesieniu na matę, poleży i ze 2 godziny i coś tam dopiero marudzi pod wieczór - jak jest już śpiąca i mamy się kąpać 

, i chichra się do mnie i gada do miśków, i smokem się bawi
. Nawet wzięłam ją do nas do łóżka i głaskałam, myślałam że zaśnie ale gdzie tam, ona sobie wędrówki po łóżku użądzała , łapała mnie za nos i włosy , gadała chichotała, i to wszytsko w totalnych ciemnościach!!

i tak 2 godziny!!!!!!! Ja myślałam że przy zębach to dziecię marudne jest raczej. 

Co jednak nie zmienia faktu, że dosypanie nawet szczypty ten pysznej przyprawy mogło u Damianka wywołać tę dziwną reakcję 

Mała się tam w miarę fajnie bawi, już 4 razy była podwieszana co sprawia jej wielką frajdę, a poza tym przyjaciel mojego męża - fzjoterapeuta twierdzi, że tak jak dorośli, również niemowlęta powinny być codziennie ćwiczone, wpływa to pozytywnie na rozwój psychomotoryczny 
)
Wiesz co do jedzenia to osttanio był program i mówili żeby dzieciom po obiadku podawac herbatke , soczek, zeby wyeliminowac cyca, oczywiscie pod warunkiem, ze dziecko najada sie do syta słoiczkiem, a bedziesz to wiedziała, jesli po obiadku dasz cyca a dziecko tylko troszke popije, tzn ze mozesz podac do popicia cos innego
Dokladnie nie wiem co jest takiego w cynamonie, ze nie jest za zdrowy

Wiesz, ja ię śmieję, że ta herbata jest tak ohydna, że Natasza woli się nie budzić, żeby jej nie pićmarzena- i jak te herbatki na noc??? sprwdzaja sie w jakis sposob?? ja wyczytalam ze jak poda sie kaszke to maluch lepiej spi.. i wczoraj podalam i spal do 24, pozniej obudzil sie o 4, a pozniej o 5.30 takze tylko 2 pobudki normlanie rekord juz nie pamietam kiedy tak bylo... cudnie...oby sie juz tak budzil... :-(;-)

!!! Ostatnio się zawzięłam i nie daję jej mleka w nocy. Dziś obudziła się tylko raz o 3.20. Wypiła trochę tej herbatki i spała do 7.00 - dopiero wtedy zrobiłam jej mleko. Herbatkę zawsze przygotowuję sobie wieczorem, tak że w nocy tylko wstanę dam jej się napić i tyle. Ale to różnie bywa, czasami obudzi się 2-3 razy, czasami mam szczęście tak jak dziś, że tylko raz. No, a po mleczku o 7.00 spała jeszcze do około 9.00. Tak, że wybaczcie ja dziś do grona niewyspanych się nie zaliczę
A tak się bałam dzisiejszej nocy, bo przez ostatnie 2 tygodnie miałam męża w domu i to On wstawał do Młodej z herbatką

A wczoraj pojechał do Belgii i dziś była nasza kolejna pierwsza samotna noc. Ale moje maleństwo było dobre dla mamusi!!! A teraz znowu ucina sobie drzemkę, po drugim śiadaniu...!!!