Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nawet gdyby miala jakies problemy.... Co wybrac? Czy to lepiej zastosowac, czy tamto? My zawsze sluzymy pomoca!Tak obmysliła nowy plan - ZEMSTY hihihi![]()

hahaha już widze Agę jak warczy ...podnieconaPodniecona?!!?!?! Nadzieja matka glupich :-)![]()

jestem!!!
kuźwa - PRZEGIĄŁ!!! noszzzz
materacyk bedzie jak nic - i to w kuchni!!!!
Na szczescie jutro o polnocy juz go nie bedzie (do soboty)!!!
miał rację - byłam "podniecona" z gniewu!!! ładnie sobie pozwolił....
"Pokochałyście" go już?? Bo ON sie czuje niczym król w ulu.... nawet do zamknietgo chce dostęp ("ja chcę z żoną... na chwilę")
Najdalszego od sypialni i najciemniejszego. Jakby to bylo u mnie to z przydzialu dostalby bude z psem na spolke 

hahaha ale się usmialam.
Jak ładnie Agakm twój mąż sie zaprezentował, przedstawil sie i nawet fotkę umiescił, zebyśmy wiedzialy z kim mamy do czynienia.

a teraz Was ponadrabiam (póki Jaga spi)... Niestety Czubek nadal nad moim ramieniem wisi - ciekaw co napisałyście... domaga się postów!!!